Deel je leven: Brigitte van der Bij

Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.Deel je leven 59 Brigitte van der Bij

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Brigitte Walburga Van der Bij (61)

Deel je leven: Anne van Rheede - de Weerd

Deel je leven 57 Anne van RheedeOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Anne van Rheede-de Weerd

Deel je leven - Johan te Winkel

Deel je leven 55 Johan te WinkelInspiratie: “Deel je leven”

Naam: Johan te Winkel

Deel je leven: Hessel Keegstra

Deel je leven 54 Hessel KeegstraOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Hessel Keegstra