Deel je leven: Jan van der Beek

Om de paar weken kunt u een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnJanvdBeeken de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Jan van der Beek.

Lid van de Brinkstraatkerk sinds januari 2007

Deel je leven: Bettine van der Laan - Beekhuizen

Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.Deel je leven 66 Bettine van der Laan

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Bettine van der Laan – Beekhuizen (58 jaar). Lid van de Brinkstraatkerk sinds: mijn geboorte in 1963

Deel je leven - Klaas Muller

Om biDeel je leven 67 Klaas Muller 600 x 403j het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Klaas Muller, lid van de Brinkstraatkerk sinds 1978.

Deel je leven: Ingrid Fluit

Deel je leven 65 Ingrid FluitOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Ingrid Fluit (55).

Deel je leven: Carla Brandse

Deel je leven 64 Carla BrandseElke paar weken kunt een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Carla Brandse, 54 jaar en lid van de Brinkstraatkerk sinds 1999 (toen ze in Bennekom kwamen wonen.

Ik zit in de Brinkstraatkerk omdat:

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook