Deel je leven: Gerda de Nooij

GerdaOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Gerda de Nooij-Wildekamp

Leeftijd: 60 jaar

Deel je leven: Heleen van Wijk

Deel je leven 22 Heleen van WijkOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Heleen van Wijk-Coumou
Leeftijd: 70 jaar

Deel je leven: Gerben de Nooij

Deel je leven 20 Gerben de NooijOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Gerben de Nooij

Leeftijd: 33 jaar

Deel je leven : Erik van Beek

Deel je leven 19 Erik van BeekOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Erik van Beek

Leeftijd: 33 jaar

Deel je Leven: Jan van Steenbergen

Jan van SteenbergenOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Jan van Steenbergen

Leeftijd: 54 jaar