Deel je leven - Marleen van Dijk-Vonderhorst

Deel je leven 38 Marleen van DijkInspiratie: “Deel je leven”

Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Marleen van Dijk - Vonderhorst

Deel je leven - Rianne van der Sar

Deel je leven 37 Rianne van der SarInspiratie: “Deel je leven”

Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Rianne van der Sar- van Zetten.

Deel je leven - Geerke Duijzer

Deel je leven 36 Geerke DuijzerOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Geerke Duijzer

Deel je Leven: Eveline van Steenbergen

Deel je Leven 34 Eveline TimmerOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Eveline van Steenbergen - Timmer.

Deel je leven - Aniëlka Smith

Deel je Leven 33 Anielka SmithOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Aniëlka Smith