Deel je leven: Andre Feenstra

Deel je leven 50 Andre Feenstra 1299 x 1641Inspiratie: “Deel je leven”

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: André Feenstra

Deel je leven: Agine Benthem

Deel je leven 49 Agine Benthem 1Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Agine Benthem

Deel je leven - Lourens Lutgendorff

Deel je leven 48 Lourens LutgendorffOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Lourens Lutgendorff

Lees o.a. wat zijn band met Katwijk is.

Deel je leven - Teus Hubert

Deel je leven 47 Teus Hubert 2Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Teus Hubert (75 jaar)

Deel je leven - Rineke van Ginkel-Hoogendoorn

Deel je leven 45 Rineke van GinkelOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Rineke van Ginkel-Hoogendoorn