Deel je leven: Ans Muller-Snapper

Ans Muller kleinOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Ans Muller-Snapper

Deel je leven: Tjerk Miedema

TjerkMiedema1Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Tjerk Miedema

Leeftijd: 70 jaar

Lid van de Brinkstraatkerk sinds onze komst naar Bennekom in 1982.

Deel je leven: Sientje Beldman

Inspiratie: “Deel je leven”

Naam: Sientje Beldman

Leeftijd: 58 jaar (19/10)

Lid van de Brinkstraatkerk sinds: mei 1993.

Deel je leven - Anne Hoek

Deel je leven 41 Anne HoekOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Anne Hoek

Lees o.a. hoe waardevol hij het vindt dat hij zich kind van God mag noemen ondanks alle weerbarstigheid van het dagelijks leven.

Deel je Leven: Henk Altena

deel je leven henk altenaOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Henk Altena