Deel je leven - Wiegert Hoekstra

Deel je leven 26 Wiegert HoekstraOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Wiegert Hoekstra

Deel je leven: Martin Schuijt

Inspiratie: “Deel je leven”Deel je leven 25 Martin Schuijt

Naam: Martin Schuijt

Leeftijd: 48 jaar

Lid van de Brinkstraatkerk sinds2006

Deel je leven - Evert Jan Slootweg

Deel je Leven 24 Evert Jan SlootwegOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Evert Jan Slootweg

Naam: Evert Jan Slootweg

Leeftijd: 50 jaar

Lid van de Brinkstraatkerk sinds: 2008

Ik zit in de Brinkstraatkerk omdat... eigenlijk omdat ik met Neske getrouwd ben die vroeger al naar de Brinkstraatkerk ging. Maar dat is te gemakkelijk. Het is een gemeente met fantastische mensen, met vaak eenzelfde achtergrond zoals ik en die voluit kerk willen zijn in deze wereld.

Deel je leven: Ria Meijer

Deel je leven 23 Ria MeijerOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Ria Meijer

Leeftijd: 65 jaar

Deel je leven: Gerda de Nooij

GerdaOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Naam: Gerda de Nooij-Wildekamp

Leeftijd: 60 jaar