Deel je leven: Dick Bootsman

Deel je leven 62 Dick BootsmanOm de paar weken kunt u een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Dick Bootsman: 'Ik zie uit naar weer een volle kerk.'

Deel je leven: Herman Korblet

Deel je leven 61 Heman KorbletOm elkaar beter te leren kennen, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Herman Korblet.

Deel je leven: Akke Vierbergen-Dam

Deel je leven 60 Akke VierbergenIn de serie 'Deel je leven' kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.
Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Akke Vierbergen-Dam: 'Als het leven moeilijk is, weet ik dat God altijd bij me is en me nooit loslaat. Als het leven mooi en fijn is, weet ik dat Hij mijn ogen heeft geopend voor al het mooie wat het leven biedt.'

Deel je leven: Brigitte van der Bij

Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.Deel je leven 59 Brigitte van der Bij

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Brigitte Walburga Van der Bij (61)

Deel je leven: Anne van Rheede - de Weerd

Deel je leven 57 Anne van RheedeOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Anne van Rheede-de Weerd