Deel je leven: Marieke Meppelder

foto mariekeOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Marieke Meppelder.

Deel je leven - René van Leeuwen

Inspiratie: “Deel je leven”Deel je leven 14 Rene van Leeuwen

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: René van Leeuwen

Leeftijd: 50 jaar

Deel je leven: Kees Jochemsen

Deel je leven 11 Kees Jochemsen Om bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Kees Jochemsen

Deel je leven: Annie Bootsman

Deel je leven 10 Annie BootsmanOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Annie Bootsman.

Deel je leven - Gerda van Bruggen

Gerda van Bruggen

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan Gerda van Bruggen-Wijnveen.