Het reproteam bestaat uit een vijftal mensen, die zorgen voor het vermenigvuldigen van allerlei kerkelijk drukwerk. Daaronder vallen o.a. de nieuwsbrief voor mensen zonder internet, liturgieën, verslagen, roosters, kerkelijke acties voor zending, evangelisatie en vaste vrijwillige bijdragen, enz. Daarnaast verzorgt het reproteam drie keer per jaar het drukken van flyers voor het Bennekoms Evangelisatie Overleg in een oplage van meer dan 6000 stuks.  

Heeft u een opdracht, lever deze (het liefst digitaal in PDF-format via de mail) aan met vermelding van benodigd aantal, soort papier, zwartwit of kleur en/of bijzondere uitvoering als kaart of boekje en het telefoonnummer van de aanvrager. U dient zelf voor opmaak en het (laten) redigeren van de opdracht te zorgen. Het reproteam zorgt alleen voor het vermenigvuldigen. 

De multifunctionele printer van de repro kan alleen opdrachten afdrukken in A4 en A3 formaat. Standaard wordt gewerkt met 80 grams wit A4 papier. Er zijn mogelijkheden voor 120 of 160 grams papier en ook andere kleuren voor zover dit op voorraad is in de repro. Het reproteam beschikt ook over een vouwmachine voor het vouwen van A4 naar A5 formaat. 

reproteam
repro team

U kunt opdrachten ook deponeren in het postvak van de repro in de consistoriekamer. Doorgaans wordt op donderdag of vrijdag gekopieerd. Bij spoedopdrachten graag altijd eerst even contact opnemen met de coördinator. Grote opdrachten (meer dan 200 exemplaren) dient u minimaal 3 weken van te voren bij de coördinator aan te vragen.

Coördinator

Cees de Gier, Diedenweg 38, tel. 06-51599434 

Email: repro@brinkstraatkerk.nl