Collectes zondag 14 juli

God’s Golden Acre

God’s Golden Acre werkt in Kwazulu Natal, een arme regio in Zuid-Afrika. Deze regio is populair als vakantiebestemming, maar de nood is groot en hulp is hoe schrijnend ook, echt noodzakelijk, vrijwilligers gebruiken hun vakantie om daar te werken en te bouwen: woningen, een kleuterschool met sanitaire voorzieningen.

God’s Golden Acre houdt zich bezig met de opvang en zorg voor kinderen die als gevolg van aids of geweld, wees zijn geworden of door hun ouders verlaten zijn. Door kinderen naar school te laten gaan, te voeden en te kleden en hen te trainen als voorbereiding op de arbeidsmarkt hebben de kinderen weer zicht op een toekomst. Daarnaast worden er in de valleien van Kwazulu-Natal, waar het werkgebied ligt van de stichting, kinderen door middel van voedselpakketten en schoolkleding ondersteund. Er wordt scholing gegeven op gebied van Aids en verzorging. Met deze collecte willen wij het werk van God’s Golden Acre financieel ondersteunen.

U kunt uw gift(en) overmaken naar NL96RABO 0307 002357 ten name van Diaconie Gereformeerde Kerk Bennekom. De tweede collecte is bestemd voor kerk en gemeenteleven. Deze gift kan overgemaakt worden naar NL95 RABO 0307 0003 38 ten name van Gereformeerde Kerk Bennekom. U kunt uw bijdragen ook overmaken via de Scipio App of in de collectezak bij de uitgang van de kerk.