Na twee seizoenen Alpha Youth maak je de overstap naar Take the Lead. Uiteraard ben je ook welkom als je op zoek bent naar een leuke groep waar je andere jongeren van 17 jaar en ouder één keer per maand op zondagavond kunt ontmoeten.

Het is zondagavond en om 18.00 uur druppelen de jongeren in kleine groepjes binnen. Als Iedereen binnen is staat de tafel vol met heerlijk eten waar iedereen een bijdrage aan levert. We starten elke avond door eerst gezellig met elkaar te eten.  

Rond 19.00 uur starten we met het thema van die avond. Dit is voorbereid door de leiding samen met één of twee jongeren. Na een korte inleiding bespreken we het onderwerp in kleine groepjes. Het zijn gezellige ontspannen avonden, waarbij we verdieping zoeken in ons leven en geloof. Na afloop blijven de meeste nog een poosje hangen om nog wat te drinken. Ieder seizoen starten we in september met een leuke activiteit en ronden het af met een BBQ in juni. 

take the lead

Lijkt het je leuk en wil je meedoen of een keer komen kijken of Take the Lead iets is voor jou? Je bent van harte welkom bij Jaap en Marga van Noppen aan de Korenlaan 35. 

Contact: jaapvannoppen@gmail.com of 06-11322828

Contact Take the lead (#16)

Contact Take the Lead 

Wilt u meer informatie over Take the Lead,  stuur dan een bericht

Meedoen?

Kijk waar we hulp nodig hebben