Ook met kleine kinderen kunt u op zondagmorgen gewoon naar de kerk. In de Brink, bovenaan het trapje, vindt u de oppasruimte voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De oppas is +/- tien minuten voor aanvang van de dienst aanwezig. De kleintjes kunnen de hele kerkdienst bij de oppas blijven. 

In de oppasruimte ligt een mapje, waarin u de naam, telnr. ouder en eventuele bijzonderheden kunt opschrijven. Indien nodig kan de oppas een fles of een fruithapje geven. Een schone luier, of begeleiding naar het toilet als dat nodig is hoort er natuurlijk gewoon bij. Tijdens de meeste diensten krijgen de kindjes een doosje rozijntjes uitgedeeld. Uiteraard alleen vanaf een leeftijd dat ze deze kunnen eten. 

In de oppasruimte is voldoende speelgoed aanwezig voor alle kleine en iets grotere kinderen. Voor de allerkleinsten is er een box aanwezig. Peuters kunnen aan de slag met auto’s, houten treinen en duplo. Kleuren, puzzelen en samen lezen en zingen vinden we ook erg leuk om te doen!  

Kinderoppas

Kleine kinderen op zondag gewoon meenemen naar de kerk zorgt ervoor dat ze vertrouwd raken, leeftijdgenootjes leren kennen,  en ervaring opdoen met de kerk. Er is gelegenheid om uw kind(eren) bij de oppas op de halen aan het einde van de dienst (meestal tijdens het collecte moment) zodat ze de afsluiting en de zegen in de kerk mee beleven. 

De oppas wordt verzorgd door volwassenen in combi met tieners. Wilt u/ wil je mee gaan helpen? Leuk! U/Je kunt je aanmelden via oppas@brinkstraatkerk.nl . Ook voor vragen over de oppas kunt u via dit email adres contact opnemen.  

Contact kinderoppas

Wilt u meer informatie over kinderoppas, stuur dan een bericht

Meedoen?

Kijk waar we hulp nodig hebben