Kindernevendienst 4 december

Advent en kerst

Het is de 2e zondag van advent, dat is de periode waarin we wachten op kerst, de komst van Jezus. Het gaat deze weken over: ‘Ik kan niet wachten….’.

Vorige week hadden we een speciale kinderkerk. Met een (rood) verkeerslicht hebben we zelf gemerkt dat wachten soms lang kan duren. We hoorden het verhaal uit de Bijbel over een boer, die wacht op regen.

Komende zondag gaat het over Maria die wacht op de komst van Jezus. Voor de onderbouw (groep 1,2 en 3,4) is er gewoon kindernevendienst. Zij komen aan het eind van de dienst weer terug in de kerk.

De bovenbouw gaat verder met het kerstspel o.l.v. Carla, Marieke en Gerscha (als je je hiervoor hebt opgegeven). Als je je hebt opgegeven om aan het decor te werken ben je welkom in de kelder. Daar gaan Daniel en zijn team samen met jullie aan de slag. De bovenbouw komt niet terug in de kerk. Nog even iets om op te letten: doe oude kleren aan als je aan het decor gaat werken.

Denk  aan geld voor onze adoptiekinderen als je naar de kindernevendienst komt. We hebben samen met de clubs 3 adoptiekinderen via de Stichting Woord en Daad: Dieunica en Jobensley uit Haïti en Josué uit Guatemala. Je mag ook een bedrag over maken. Dat kan op het rekeningnummer van de diaconie. Het rekeningnummer van de diaconie is: NL 96 RABO 0307002357 met als omschrijving: ‘adoptiekinderen kindernevendienst’ .

Tot zondag! Groetjes van de leiding van de kindernevendienst