Kindernevendienst 19 mei

Komende zondag is het Pinksteren. Er is kindernevendienst bij de Oude Kerk (bij goed weer, anders in de Brinkstraatkerk) samen met de kinderen van wijk Oost. Wat we precies gaan doen is een verrassing. Ik zou zeggen: kom gewoon kijken en doe mee!

Denk  aan geld voor onze adoptiekinderen als je naar de kindernevendienst komt. We hebben samen met de clubs 3 adoptiekinderen via de Stichting Woord en Daad: Dieunica en Jobensley uit Haïti en Alonso uit Colombia.  Als je geen geld meeneemt, kun je ook een bedrag overmaken voor onze sponsorkinderen. Dat kan op het rekeningnummer van de diaconie. Het rekeningnummer van de diaconie is: NL 96 RABO 0307002357 met als omschrijving: ‘adoptiekinderen kindernevendienst’.