Over het (maatschappelijk) moraal

Op woensdag 5 oktober neemt Stevo Akkerman, bekend columnist van dagblad Trouw, schrijver en journalist, ons mee over prangende vragen die gaan goed en kwaad en alles wat daartussen is. Zijn normen belangrijker dan regels? Wat kan de kerk, de gemeente dus, betekenen in de vraag naar een rechtvaardige samenleving?
Lees meer Over het (maatschappelijk) moraal

Kerkproeverij

Op zondag 9 oktober komen meerdere kerken in Bennekom na de dienst bij elkaar in de muziektent voor een kop koffie met wat lekkers.
Lees meer Kerkproeverij

Meet & Eat

Wil je vluchtelingen helpen om in te burgeren in Ede. Doe dan mee aan de actie Meet&Eat. De komende tijd zullen er weer nieuwe Meet & Eat avonden plaatsvinden. De data die gepland staan zijn vrijdag 14 oktober en vrijdag 25 november.
Lees meer Meet & Eat

Zing je mee?

Op 8 oktober is er een Sing-in voor jou! In deze Sing-in worden alle kerken uit Bennekom verwelkomd en het is een start van een aantal avonden voor 12+ en ouder. Weet je welkom!
Lees meer Zing je mee?

Over het (Maatschappelijk) moraal

Op woe. 5 okt. as. neemt Stevo Akkerman, bekend columnist van dagblad Trouw, schrijver en journalist, ons mee over prangende vragen die gaan goed en kwaad en alles wat daartussen is. Zijn normen belangrijker dan regels? Dit thema is ook actueel bij grote bedrijven en wat doen ze daarmee? En wat doet de politiek? wat kan de kerk, de gemeente dus, betekenen in de vraag naar een rechtvaardige samenleving?
Lees meer Over het (Maatschappelijk) moraal

Update De Brink

Het reilen en zeilen in De Brink vraagt op dit moment onze aandacht. Onze gastvrouw/beheerder is wegens ziekte afwezig. De afgelopen periode hebben de andere medewerkers met ondersteuning van oproepkrachten veel werk opgevangen.
Lees meer Update De Brink