Afscheid ds. Agnès Gilles

Na 12 mooie jaren voor ons als gemeente neemt ds. Agnès Gilles afscheid als predikant van de Brinkstraatkerk in Bennekom. Op vrijdagavond 25 januari wordt er in De Brink van 19.30 tot 21.30 uur een informele afscheidsreceptie voor ds. Gilles georganiseerd. Alle gemeenteleden van de Brinkstraatkerk zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Iedereen krijgt deze avond de gelegenheid om de dominee, haar man en zoon de hand te schudden en persoonlijk afscheid van hen te nemen.

Cadeau

Graag willen wij ds. Gilles namens de gemeente ook een cadeau aanbieden. Uw bijdrage hiervoor kunt u overmaken naar rekeningnummer: NL 77 RABO 0335 2673 35 t.n.v gereformeerde kerk Bennekom o.v.v. ‘cadeau ds. Gilles’. Deze rekening is alleen bedoeld voor bijdragen aan het cadeau voor dominee Gilles.

Herinneringen

Naast een gezellig feestje en een cadeau willen we ds. Gilles ook een door de gemeenteleden samengesteld boek meegeven met daarin een verzameling mooie herinneringen, leuke verhalen, bedankjes, foto’s, wensen, tekeningen etc. U kunt thuis al iets maken voor dit boek, maar ook op de avond zelf is dat mogelijk. In de zaal ligt op tafels papier. Hierop kunt u een wens, een herinnering of iets dergelijks schrijven. Er staan meerdere herkenbare dozen. Daar kunt u uw herinnering aan ds. Gilles indoen. Ook kunt U naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw herinnering doorsturen.  Wij verwerken al deze losse bladen tot een leuk en mooi geheel. Vergeet niet uw naam erbij te zetten. Graag zien wij u vrijdagavond 25 januari op de afscheidsbijeenkomst en zondag 27 januari in de dienst.
Namens de commissie afscheid ds. Gilles, Gerda van Bruggen