Gemeentezondag 28 april voor jong en oud

20 maart 2024

De gemeentezondag vindt dit jaar plaats op zondag 28 april. Voor jong en oud worden er activiteiten georganiseerd. Van Zing in de Kring, koffie en lekkers, jeugdactiviteiten, een quiz en film over Bennekom tot een patatkar. Het belooft een gezellige dag te worden.

Help(t) u/jij ook dit jaar weer mee met het verzorgen van wat lekkers bij de koffie, thee en limonade? Bak zelf iets lekkers of scoor wat lekkers bij de bakker of supermarkt in het dorp. We hopen er van te genieten tussen 10.00 en 11.00 uur, dus voorafgaand de dienst. Wie iets meeneemt voor bij de koffie, wordt gevraagd iets eerder aanwezig te zijn, zodat alles mooi kan worden neergezet.

Ook dit jaar is er weer Zing in de Kring. Dit keer ’s ochtends van 10.15 tot 10.45 in De Brink.

De kerkdienst tijdens de gemeentezondag begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Na de kerkdienst kun(t) u/je lekker blijven hangen. Een barista, borrel, fris en een patatje verzorgen de inwendige mens. Daarnaast is er ’s middags van alles te doen voor de jeugd van alle leeftijden, er is een seniorenbingo, er wordt een film gedraaid over het Bennekom van vroeger, er is een quiz voor alle leeftijden en er is de mogelijkheid om te sjoelen. Kortom, alles is aanwezig om er een gezellige dag van te maken.