Reminder 4: Actie Kerkbalans

kerkbalans2020Als College van Kerkrentmeesters zouden we graag zien dat iedereen de toezeggingskaart weer inlevert. Echter, er missen nog een fors aantal toezeggingen.

Bij Actie Kerkbalans zijn 585 emails met digitale toezeggingskaarten verstuurd en hiervan zijn 245 kaarten nog niet teruggekomen, dat is 42%. Bij de papieren versie zijn 310 kaarten verstuurd en wij wachten nog op 85 kaarten, dat is ca. 27%.
Op basis van deze gegevens is het daarom nu niet mogelijk een resultaat bekend te maken. Wij roepen u daarom op om de ontbrekende toezeggingen alsnog aan ons door te geven. Voor de ontbrekende digitale toezeggingen zullen we opnieuw een email met toezeggingsformulier versturen. Alvast bedankt.