Even voorstellen: Loes Hordijk-Rozema en Marijn Hordijk

Schermopname 169 kopieSinds december 2018 wonen wij in Bennekom. Daarvoor hebben we ruim 30 jaar met veel plezier in Soesterberg gewoond. We hebben drie volwassen kinderen in de leeftijd van 25 tot 30 jaar. Onze kinderen hebben alle drie een partner en wonen in Amersfoort en Utrecht.

Loes werkt 4 dagen in de week bij pensioenfonds PFZW in Zeist. Marijn heeft jarenlang in de automatisering gewerkt bij de Rabobank. Hij is nu huisman en gaat over een jaar met pensioen.

Hoe zijn jullie bij de Brinkstraatkerk gekomen:
Bij toeval zijn we in Bennekom terecht gekomen. Ondanks dat we met plezier in Soesterberg woonden, wilden we graag nog een keer ergens opnieuw beginnen. We hebben geen familie in Bennekom, maar het leek ons een vriendelijk dorp in een mooie omgeving. Ook het woon- werkverkeer naar Zeist is goed te doen. Tot nu toe zijn we niet teleurgesteld!

In Soesterberg waren we lid van de gefuseerde PKN-gemeente. Omdat we voor die tijd allebei gereformeerd waren hebben we ons ingeschreven bij de Brinkstraatkerk om te kijken of we gelijkgestemd waren. Al snel hadden we er een goed gevoel bij en blijven we hier. We vonden het prettig dat er snel een warm welkom was via o.a. de contactpersoon uit onze straat. Verder zal het best nog wat tijd kosten om echt ingeburgerd te raken. In ieder geval hebben we er vertrouwen in.

Leuk om te weten:
Sinds een half jaar doet Marijn vrijwilligerswerk in het Hospice in Bennekom. Een uitdaging, omdat hij geen ervaring heeft in zorg- en welzijnswerk. Verder speelt Marijn elke week GO. Dat is een Aziatisch bordspel. Sinds een paar jaar heeft Loes iedere week fluitles. Verder vinden we het fijn om samen wandelingen te maken. En lezen we graag boeken