NextGen 17 juni om 11.00

Traditiegetrouw gaat de laatste NextGen viering over het avondmaal.

Nextgen 620 x 877

Vlak voor Goede Vrijdag ingesteld door Jezus, vragen we ons af hoe dit er in deze tijd uit zou hebben gezien. Vandaar een uitnodiging die er wat anders uitziet dan we gewend zijn. Tijdens de viering gaan we ook het avondmaal met elkaar vieren en ds. Hessel Keegstra (onlangs met pensioen gegaan) komt dit met ons doen. Naast de NextGenBand en de prijsvraag gaan we ook aan de slag met het collectedoel: Kippen voor Vietnamese vrouwen. Hoe, dat houden we nog even geheim. Ook achtstegroepers die volgend seizoen naar NextGen kunnen gaan zijn 17 juni van harte welkom in onze viering. Om alvast kennis maken en sfeer te proeven.

Op zondag 8 juli speelt de NextGenBand in de Brinkstraatkerk bij het afscheid van achtstegroepers van de kindernevendienst. Misschien een leuke tip om de band te horen spelen!

Zoals gezegd, de laatste NextGen viering van dit seizoen. De volgende NextGen is op zondag 16 september. Ook dan is er vast een reden voor een (NextGen)feestje!! Heb je ideeën of opmerkingen, laat ze weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Facebook of Instagram (NextGenBennekom)

Tot 17 juni in de Brink! En anders alvast een fijne vakantie en tot in september!!

Namens de NextGenCrew en de NextGenBand, René van Leeuwen