Ede viert kerst

edeviertkerst banner

De Raad van Kerken Bennekom heeft, als gevolg van de adviezen en regels in verband met de coronapandemie, besloten om de Volkskerstzang (op 19 december) en de Kerstinloop (op 25 december) niet door te laten gaan. Dat betekent echter geenszins dat u er gedurende de kerstperiode niet op uit zou kunnen gaan. Evenals vorig jaar organiseert een enthousiaste groep mensen uit allerlei (ook kerkelijke) geledingen van de samenleving ‘Ede viert Kerst’. Ede betekent in dit geval dat het om de hele gemeente Ede gaat, en dus ook voor Bennekommers bedoeld is. Het aangeboden programma is zo georganiseerd dat deelname aan de activiteiten coronaproof kan plaatsvinden; ook is het mogelijk om op afstand, digitaal, van alles mee te beleven. Uitgebreide informatie is te vinden op https://www.edeviertkerst.nl . Voor deelname aan sommige activiteiten is aanmelden nodig. Ook dat kan via dit webadres.