Actie Voedselbank Ede maart 2021

Na de succesvolle acties in maart van de voorgaande jaren pakken de gezamenlijke kerken in Bennekom in de aanloop naar Pasen ook dit jaar weer het estafettestokje over in de Estafette Actie Bennekom voor de Voedselbank Ede.

Samen delen in oprechte solidariteit met onze naasten die de eindjes (even) niet aan elkaar kunnen knopen. In deze Corona tijd staat deze actie in een speciaal licht. En in verband daarmee organiseren we deze actie dit jaar daarom ook iets anders.

Ook nu vragen we u om uw bijdrage. Maar omdat we ons kerkgebouw tegenwoordig niet kunnen gebruiken voor de zondagse erediensten gebruiken we dit jaar niet de bekende blauwe kratten, maar vragen we u in plaats van levensmiddelen deze keer om een financiele gift op de gezamenlijke rekening NL16 SNSB 0947 0033 04 t.n.v. Hervormde Diaconie Bennekom o.v.v. actie voedselbank maart 2021. Warm aanbevolen.

Uw diakenen