Alpha senioren

alphaIs er meer? Vanaf 20 september gaan we op vrijdagochtenden beginnen met Alpha Senioren in samenwerking met de kerken in Bennekom.

Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof?
Welkom op Alpha! www.alphacursus.nl/senioren

Bezoekwerk wijk zuid in de vacante tijd

VacantVoorheen waren we met twee predikanten en nu, sinds een paar maanden, ben ik er even alleen in de Brinkstraatkerk. En dat is te merken in de hoeveelheid werk. Gelukkig is de beroepingscommissie hard aan de slag gegaan en velen van u en jullie zetten er een tandje bij. Dat is heel fijn. Toch is het raadzaam om in de komende periode van de vacante tijd een aantal bezigheden even te verminderen.

Technisch gemeentelid gezocht

thumb 73111 default mediumGeniet jij ook zo van de mooie beelden die de beamer tijdens de dienst projecteert? Heb je wel eens een dienst teruggekeken en gezien hoe mooi die opgenomen is? Weet je hoeveel mensen er profiteren van de goede ringleiding die ervoor zorgt dat ze de dominee goed kunnen horen? Dan weet je vast hoe belangrijk het is dat we de beeld- en geluidsapparatuur goed op orde hebben. Eric van Solingen verzorgt dat al jarenlang voor onze kerk. Hij wil echter wat gaan afbouwen. We zijn dus op zoek naar een maatje die met hem mee wil lopen en het werk binnen 1-2 jaar van hem kan overnemen.

Hulp gevraagd voor schoenendoosactie

actie4kids logoHet duurt nog een paar maanden voordat de schoenendoos actie gehouden wordt, maar wij zijn al wel begonnen met de organisatie. Vorig jaar zijn er in België en Nederland 42.728 schoenendozen ingezameld. Deze herfst wordt het 25e seizoen van Actie4Kids. Dit jaar zijn de doellanden Malawi, Togo, Roemenië, Moldavië en vluchtelingkamp Moria op Lesbos. Wij vragen om hulp bij de organisatie van de schoenendoos actie voor dit jaar, lijkt het je leuk om mee te doen meld je bij ons aan.

Even een berichtje van de Oppas in de Brinkstraatkerk

oppasbrinkstraatAfgelopen jaar zijn er heel wat baby’s geboren (bij kerkleden) binnen de gemeente. Dit merken we ook aan de toegenomen aantallen kinderen bij de oppas, wat super fijn is. Hoe leuk is het dat de kleintjes onder ons ook een gezellig en fijn uurtje hebben bij de oppas?!