KERKDIENSTEN ONLINE TOT 1 JUNI

kerk dichtGezien de overheidsmaatregelen zijn alle vormen van bijeenkomsten verboden. Daarom heeft de kerkenraad van de Brinkstraatkerk besloten alle kerkdiensten tot  1 juni niet door te laten gaan. In deze tijd van onzekerheid is er behoefte aan bemoediging. Onze beide pastores zullen proberen om elke zondag een digitale overdenking, meditatie of ‘dienst’ online te zetten. Aanstaande zondag 29 maart wordt er in onze Brinkstraatkerk om 10:00 uur, zonder kerkgangers, een sobere viering gehouden inclusief overdenking uitgesproken door ds. Garbrich Baalbergen. U kunt deze volgen via de website van de kerk. https://www.brinkstraatkerk.nl/.

GEANNULEERD - 25 maart: toerusting tienerwerk

Deze avond is geannuleerd in verband met alle maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Werken met tieners is leuk, lachen, boeiend en gezellig!

Maar soms is het ook wel zoeken. En héél af en toe ronduit ingewikkeld.Daarom is het fijn om ervaringen te kunnen delen en vragen te kunnen stellen, oftewel: toegerust te worden. Even je blik weer op scherp!

Op woensdag 25 maart as is er een toerustingsavond voor de leiding van Youth Alpha, Take the Lead, NextGen en Rock Steady. Van harte welkom om je te laten inspireren door de mensen van Young & Holy en bij te praten met elkaar.

Leuk als ook gemeenteleden en ouders hierbij aanwezig zijn! Samen dragen we het jeugdwerk.

Locatie: De Brink. We beginnen om 20.00 uur

Spreekt het je aan? Wees welkom - en deel deze uitnodiging!

40 dagen Duurzaam Bennekom

KMS1.png21 maart: GEANNULEERD

Met zo’n 50 mensen trapten we op 26 februari de “40 dagen challenge” af. Een periode van bezinnen en ook uitdagingen aanvaarden voor een duurzamer leven. De meesten bleken bereid te zijn één of meer de uitdagingen aan te gaan om minder voedsel te verspillen en het gebruik van plastic te verminderen. We moeten ons realiseren dat alle kleine beetjes helpen.