Lopend vuurtje door Bennekom

Schermopname 30Zinkende boten en verdrinkende mensen, opvangkampen met een groot gebrek aan behoorlijk sanitair, een bijna alles verwoestende brand in kamp Moria en kinderen die moeten opgroeien in de blubber; de ellende aan de Europese grenzen en in de grensgebieden is enorm. Er zijn politieke partijen die een nóg harder grensbeleid voorstellen waardoor minder vluchtelingen en migranten in Europa zullen worden toegelaten.

Stiltevieringen online op 29, 30 en 31 maart

landschap21Bijna zes weken voor Pasen, vanaf Aswoensdag, begint de 40 dagentijd. Van oudsher is dit een tijd van inkeer en bezinning. De laatste week van deze periode, vanaf Palmzondag, is de Stille- of de Goede Week. In veel kerken vinden gedurende deze week bijeenkomsten plaats waarin wordt stilgestaan bij het lijden en sterven van Jezus en kan worden toegeleefd naar de viering van Goede Vrijdag en het Paasfeest.

Deel je leven: Harry Haverkamp

Harry HaverkampOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen. Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan: Harry Haverkamp.

Plannen voor online Rock Steady

rocksteadyNaar school, naar de kapper, naar de-winkel-op-afspraak. Maar Rock Steady, dat moet nog ff wachten, super balen! Wel zijn er plannen om weer een online RS te houden, dus spreek je leiding daar gerust op aan. Hopelijk zijn we bij de volgende versoepelingen van de maatregelingen wél aan de beurt! We missen jullie, liefde!