Zomerdiensten van 9:30-10:30 uur

naamloosVanaf volgende week zijn de zomerdiensten van 9:30-10:30 uur, een half uurtje eerder dan normaal. De laatste zomerdienst is op 23 augustus. Daarna starten de diensten weer om 10:00 uur.

NextGen viering zondag 19 juli

2020 07 Uitnodiging Kijk Vooruit JPGOp zondag 19 juli 18:30 uur is de laatste NextGen viering van dit seizoen! Deze zal live worden uitgezonden via het YouTube-kanaal van NextGen. Deze is ook te vinden door op internet naar nextgenbennekom.nl/live te gaan. We zijn er nog over bezig of jullie ook naar de Brink kunnen komen (als je dat wilt) maar dat is nog niet zeker. Volgende week daar meer over.

Het thema is: KIJK VOORUIT! Na de bijzondere afgelopen maanden van Corona en de maatregelen tegen verspreiding daarvan gaan we nu de tijd van vakantie en het nieuwe schooljaar in... Wat heeft de afgelopen tijd ons gebracht en wat kunnen we daarmee in de komende tijd.

Collecteren met de Scipio app, hoe zit het?

scippioMet de online diensten was het lastig om te collecteren. Vanuit het college van kerkrenmeesters (CvK) is men op zoek gegaan naar een mogelijkheid om dit digitaal, via je smartphone, te kunnen doen. De keuze is gevallen op de ScipioApp. Lees meer over hoe deze app werkt en hoe het zit met de privacy.