Afrikareis

afrikareis

Ben je nieuwsgierig naar deze reis? Heb je er zin in? Heb je vragen? Kom zondagavond 29 mei naar De Brink, aanvang 19.30 uur.

Uitnodiging: Wie zijn toch die andere ouders met jonge kinderen in de Brinkstraatkerk?

220522 Scheppingsverhaal Uitnodiging kopieDenk jij ook wel eens: Wie zijn toch die andere ouders met jonge kinderen in de Brinkstraatkerk? Daar gaan we wat aan doen! Op 22 mei gaan we wat leuks doen om kennis te maken/ elkaar beter te leren kennen en samen met onze kinderen geloof te beleven. Heb jij 1 of meer kinderen t/m 4 jaar kom dan met je kind(eren) naar de Brink (oudere broers en zussen mogen ook mee). Jullie zijn welkom tussen 15.00 en 15.30 voor drinken & koek, daarna beginnen we met een “vierkwartiertje” waarin we bidden, zingen en een verhaal lezen. Hierna gaan we op ‘ontdekkingstocht’ en laten we ons verbazen door de schepping! Neem jij je eigen dierenknuffel mee? Van 17.00 uur tot 18.00 uur eten we samen, er wordt voor soep en broodjes gezorgd. Tip: Een kinderstoel en kinderservies meenemen is handig. Graag willen we weten hoeveel mensen er komen dus geef dit door aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mob. 0621660675.

Kindervoorstelling cabaretier Ruurd Walinga in Bennekom

ik timmer er op losWat was het leuk geweest als we afgelopen januari weer een voorstelling van de Vliegende Speeldoos hadden kunnen spelen! Door corona kon dat niet doorgaan, maar we hebben een mooi alternatief verzonnen: Christelijke cabaretier Ruurd Walinga komt zijn kindervoorstelling ‘Ik timmer erop los’ spelen.

Actie Oekraïne update

bus oekraineActief zijn in een crisis betekent dat zaken die je voorneemt bijna per definitie anders lopen dan je bedacht had. Dat heeft de Oekraïne groep de afgelopen maand al een heel aantal keren gezien. Zo ook op de derde trip van Reinhart Brandse en de andere chauffeurs. Afgelopen vrijdag 1 april vertrokken zij met drie bussen afgeladen vol met hulpgoederen. Deze hebben ze zaterdagochtend afgeleverd in Tiszabecs aan de grens van Oekraïne bij een heel lieve Hongaarse familie die op hun camping ook veel mensen opvangen. Maar er liep dus ook iets anders.