Rock Steady

rocksteadyHoera! De vakantie is weer voorbij, dus dat betekent dat Rock Steady weer begint. En dat is leuk, heel leuk! Zeker als je dit jaar voor het eerst eindelijk ook mag komen als brugklasser. Gefeliciteerd! Geen brugklasser, maar ook nog nooit geweest? Neem ff contact op met een van onderstaande leiding. Wat is Rock Steady? Nou: gezellig, leuk, plezier, feest en maar een keer in de maand. Alle ingrediënten voor een topavond dus. Er zijn er zelfs die regelmatig het woord legendarisch laten vallen. Kijk verder voor de data!

ARocha op de hei

ARochaOp zaterdagmiddag 14 september om 13.00 uur begint het nieuwe seizoen weer op onze oude locatie aan de Franse Kampweg. Er is genoeg te doen en daarom roepen we al onze medewerkers weer op om mee te komen doen. Ook voor nieuwe helpers is er plaats. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Dus kom er bij en beleef een mooie middag in de natuur. Laat voor de catering even weten dat je komt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is ons mailadres. Tot ziens!

Van harte aanbevolen: gespreksgroepen

groep handenOok in het nieuwe seizoen zijn er allerlei verschillende manieren om als gemeente(s) met elkaar op te trekken. In het Groene Boekje is een prachtige variatie terug te vinden. Neem ook eens deel aan catechese of een gespreksgroep. Hieronder brengen we een aantal activiteiten/bijeenkomsten voor het voetlicht, die specifiek gericht zijn op catechese of de ontmoeting in gespreksgroepen.

Tafelgesprekken: Onze Vader

Samen met Jezus eten was een deel van zijn missie. Aan tafel werd iets duidelijk van de wereld, die hem voor ogen stond. In de Bijbel is de maaltijd spirituality religion hands folded prayer holy bible church concept faith 1150 12946de ultieme plek om elkaar te ontmoeten en het leven (voor even) te delen. Wie wil er met mij in het komende seizoen een aantal keren de maaltijd delen en tegelijkertijd ook samen in gesprek en vieren. Het is de bedoeling dat iedere keer één van de beden van het Onze Vader aan bod komt. Wat betekent dit voor ons leven nu?

Drie woensdagavonden van 18.30-19.45 vanaf 9 oktober. Opgave via ds. Loeki van der Laan

Deel je leven: Gerben de Nooij

Deel je leven 20 Gerben de NooijOm bij het jaarthema 'Deel je leven' aan te sluiten, kunt u om de paar weken een interview met een kerklid lezen. Daarin zal hij of zij ingaan op (geloofs)vragen.

Zo hopen we de samenhang binnen de gemeente te bevorderen. Deze week is het de beurt aan:

Naam: Gerben de Nooij

Leeftijd: 33 jaar