Heb jij je schoen al gezet?

NextgenDe laatste èchte NextGen viering van 2018 is alweer aan de beurt: zondag 18 november om 11:00 uur in de Brink. Sinterklaas komt 17 november in het land. Het thema van NextGen is dan ook: “Heb jij je schoen al gezet?”. Gedurfd? Zeker! Maar we hebben wat moois bedacht! Deze keer niet alleen met de crew maar ook een groep studenten van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Met hen hebben we het gedurfde thema bedacht en zij spelen mee in de band en doen in de viering ook mee! Leuk om zulke gasten erbij te hebben.

Kerstinloop, een warm welkom

Eerste Kerstdag (25 december) organiseert de hervormde en gereformeerde diaconie gezamenlijk een Kerstinloop. Groot en klein, oud en jong, alleen gaanden en hele gezinnen, iedereen is van harte uitgenodigd om samen Kerst te vieren. De Kerstinloop begint rond 10.00 uur in De Brink (Brinkstraat 41), aansluitend aan de eerste morgendienst in de Brinkstraatkerk. Wij hopen op gemeenteleden die voor deze gelegenheid een taart willen bakken, want we starten feestelijk met koffie/thee/limonade en gebak.

Kip en brood voor Woord en Daad

Woord en DaadBestelt u ook dit jaar weer uw krentenbrood of stol van bakker Bak, kiprollade of kiphammetjes van Poeliersbedrijf Hillco bij ons? Handig en lekker! De kiphammetjes kunnen met folie en al in de oven! De broden en de kip kunnen in de diepvries. Met uw aankoop steunt u het Woord en Daad project “Wonderschoon, voor een gezonde toekomst”. Het gaat in dit project om schoon water, verbeterde hygiëne en goed sanitair. Geweldig als u zich hier ook voor in wilt zetten! Een gezonde toekomst begint bij een schoner leven.

Heilig Avondmaal 18 november

broodIn de ochtenddiensten van 18 november aanstaande mogen wij als gemeente samen het Heilig Avondmaal vieren. Wanneer we lezen in het Evangelie dat Jezus er naar uit heeft gekeken om de Pascha maaltijd te vieren met zijn leerlingen en zich ook hieraan aan verbonden heeft, dan mogen wij als leerlingen van nu ons ook van harte uitgenodigd weten.

Rock Steady

rocksteadyHoera, de dagen worden weer korter, dat kan maar één ding betekenen: het is alweer bijna kerst! Dit gaan we natuurlijk vieren, maar de eerste en tweedejaars hebben geluk: zij hebben eerst nog een “gewone” avond*. Kom jij ook?