Clubkamp 2019

sleutel clubkampOok dit jaar willen we het clubseizoen afsluiten met een clubkamp!
Van vrijdag 5 april t/m zondag 7 april gaan we naar De Wildwal in Lunteren. Vrijdag zijn jullie om 19.00 uur welkom en zondag om 13.00 uur is het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Om 12.15 uur worden jullie ouders verwacht. De koffie staat dan klaar en gezamenlijk sluiten we het weekend met een korte viering af.

Biddag voor gewas en arbeid

Op woensdag 13 maart. as. is het biddag voor gewas en arbeid. Om 19.30 komen we samen in de Oude Kerk voor een bidstond. Een uur, waarin we speciaal stil staan bij ons dagelijks werk en wat we daarin verlangen te oogsten. Dit keer geen aparte preek, maar wel drie korte overdenkingen bij een drietal ‘bidders’, die we in de Bijbel tegenkomen. Daarnaast willen we ook zelf volop ruimte maken voor het gebed. Van harte welkom!

Muziektheater Nesjomme

Donderdagavond 21 maart (19.30 - 22.00 uur) neemt het programma Nesjomme u mee naar de wereld van Oost-Europese Joodse landverhuizers die eind 1800 nafoto Nsjommear New York emigreerden. Het is een programma waarin het verhaal verteld wordt aan de hand van een PowerPoint presentatie, interessante achtergrondinformatie, Joodse humor en heel veel liedjes die een feest der herkenning oproepen.

RockSteady dropping!

Vanavond 15 maart is er voor alle groepen een spannende dropping. Neem gerust een vriend of vriendin mee om je handje vast te houden voor als het je even te spannend wordt ;)

De eerstvolgende “gewone” Rock Steady avonden* zijn:

* Neem even contact op met bovenstaande leiding, zodat je weet hoe laat en waar het is. Tot RockSteady!