Afscheid ds. Agnès Gilles

Na 12 mooie jaren voor ons als gemeente neemt ds. Agnès Gilles afscheid als predikant van de Brinkstraatkerk in Bennekom. Op vrijdagavond 25 januari wordt er in De Brink van 19.30 tot 21.30 uur een informele afscheidsreceptie voor ds. Gilles georganiseerd. Alle gemeenteleden van de Brinkstraatkerk zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Iedereen krijgt deze avond de gelegenheid om de dominee, haar man en zoon de hand te schudden en persoonlijk afscheid van hen te nemen.

Cadeau

Graag willen wij ds. Gilles namens de gemeente ook een cadeau aanbieden. Uw bijdrage hiervoor kunt u overmaken naar rekeningnummer: NL 77 RABO 0335 2673 35 t.n.v gereformeerde kerk Bennekom o.v.v. ‘cadeau ds. Gilles’. Deze rekening is alleen bedoeld voor bijdragen aan het cadeau voor dominee Gilles.

Herinneringen

Naast een gezellig feestje en een cadeau willen we ds. Gilles ook een door de gemeenteleden samengesteld boek meegeven met daarin een verzameling mooie herinneringen, leuke verhalen, bedankjes, foto’s, wensen, tekeningen etc. U kunt thuis al iets maken voor dit boek, maar ook op de avond zelf is dat mogelijk. In de zaal ligt op tafels papier. Hierop kunt u een wens, een herinnering of iets dergelijks schrijven. Er staan meerdere herkenbare dozen. Daar kunt u uw herinnering aan ds. Gilles indoen. Ook kunt U naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw herinnering doorsturen.  Wij verwerken al deze losse bladen tot een leuk en mooi geheel. Vergeet niet uw naam erbij te zetten. Graag zien wij u vrijdagavond 25 januari op de afscheidsbijeenkomst en zondag 27 januari in de dienst.
Namens de commissie afscheid ds. Gilles, Gerda van Bruggen

ARocha Winterverhaal en winterwerk

ARochaOp 12 januari is iedereen welkom om mee te werken met Arocha vanaf 13.00 uur. Om 14.30 uur wordt er warme chocolade geschonken en wordt er een kort en inspirerend ‘bomenverhaal’ verteld. Om eens met heel andere ogen naar bomen te kijken... Iedereen (zeker ook niet-werkers) is hier voor van harte uitgenodigd!
We verzamelen weer bij het terrein aan de Oostbreukelderweg, bij de splitsing met de Heinrich Witteweg plm 100 meter rechtdoor en vóór de bocht rechtsaf een bospad in. Natuurwerkers en bezoekers graag even aanmelden: via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het ARocha team

Kerstviering en inloop 25 december

christmas 1125147 640Eerste kerstdag zijn er twee mooie ochtenddiensten. In de dienst van 9 uur werkt het projectkoor mee. In de dienst van 10.30 uur laten de kinderen van groep 5 en 6 een kerstspel zien. De liturgie vindt u hier

Kerstinloop 25 december
Ook organiseert de hervormde en gereformeerde diaconie gezamenlijk een Kerstinloop. Groot en klein, oud en jong, alleengaanden en hele gezinnen, iedereen is van harte uitgenodigd om samen Kerst te vieren. Komt u ook of draagt u uw steentje bij? De Kerstinloop begint rond 10.00 uur in De Brink, aansluitend aan de eerste morgendienst,en duurt tot 18.00 uur. Er is een gevarieerd programma en voor hapje en drankje wordt gezorgd. U bent ook van harte welkom als u maar een kwartiertje of halfuurtje aanwezig kunt zijn.

Eenheidszondag 20 januari

poster musical jonaDe Eenheidszondag markeert het begin van de Week van Gebed. Deze Week van Gebed valt in de Maand van de Spiritualiteit. De Raad van Kerken-Bennekom organiseert daarom op zondag 20 januari 2019 een gezamenlijke viering. De Vliegende Speeldoos zal met de kinderen de musical Jona instuderen en 's middags opvoeren.