ARocha: een andere kijk op coniferen

ARochaEen nieuwe wandeling om onze bomenkennis te vergroten, maar bovenal om weer een mooi stukje van de natuur te beleven! Op zaterdag 25 mei vertrekken we om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Brinkstraatkerk naar de Boslaan in Lunteren. Om 14.00 uur starten we met een rondleiding in het PINETUM De Dennenhorst.

NextGen Hemelvaart Sleepover

2019 05 SleepoverTraditiegetrouw is er op de derde zondag van mei GEEN NextGen. In plaats daarvan is er woensdagavond 29 mei (avond vòòr hemelvaart) een slaapfeestje; oftewel een Sleep-over! We beginnen met een korte NextGen om 19:30 uur en gaan daarna met z’n allen leuke dingen doen: spelletjes, WII-games, films kijken, muziek maken en nog veel meer!! Dat allemaal de hele nacht door, als je wilt! Maar je mag ook slaapspullen meenemen om even (kort!) te slapen…

RockSteady 2019-2020

rocksteadyHuilen, want het seizoen van RockSteady 2018/2019 zit er weer op. HUILEN! Maar niet te lang getreurd, na de zomer gaan we weer vrolijk verder. Ga je volgend jaar naar de middelbare school? Stoer! En je kunt dus óók naar RockSteady. Informatie over wie/wat/wanneer volgt z.s.m.
PS: Zin om leiding te geven? Fijn! Neem gauw contact op met Freddy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Beroepingscommissie

brinkstraatkerk2019

De beroepingscommissie is van start gegaan met de zoektocht naar een nieuwe predikant(e) voor onze gemeente. De kerkenraad heeft ingestemd met de profielschets en ook de vacature is gereed. Ook leden van de Brinkstraatkerk kunnen namen van predikanten doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks aan één van de leden van de beroepingscommissie. Check wel even of de voor te stellen predikant voldoet aan de profielschets! De door u en jullie genoemde predikanten kunnen dan door de commissie worden benaderd. De beroepingscommissie zal natuurlijk zeer vertrouwelijk omgaan met de ontvangen suggesties.

Download hier de profielschets en de vacature.