NextGen 19 januari 2020 11:00 uur

...en toen was het alweer 2020!!! Nog een Happy New Year, mensen! We gaan het hebben over regenboog; kleuren, verschil in soorten mensen en verschil in hoe je gelooft. Geen preek, maar we gaan er wel leuke dingen mee doen. De NextGenBand is er natuurlijk ook weer en vergeet niet collectegeld mee te nemen; dan kunnen we David en zijn vader met een flinke zak geld de berg op sturen (Alpe d'Huzes). Zien we je zondag in de Brink?!? NextGenCrew

Uitnodiging Regenboog Horizontaal

Even voorstellen: Loes Hordijk-Rozema en Marijn Hordijk

Schermopname 169 kopieSinds december 2018 wonen wij in Bennekom. Daarvoor hebben we ruim 30 jaar met veel plezier in Soesterberg gewoond. We hebben drie volwassen kinderen in de leeftijd van 25 tot 30 jaar. Onze kinderen hebben alle drie een partner en wonen in Amersfoort en Utrecht.

Alpha senioren januari 2020

Na het afsluiten van de serie Alpha-Senioren ontmoetingen van 2019 wordt er gewerkt aan de volgende serie ontmoetingen voor 2020.  We willen beginnen op vrijdagochtend 24 januari 2020 en hopen de laatste bijeenkomst op 3 april 2020 te houden.

Kerstinloop 2019

Het wordt al bijna een traditie: Kerstinloop op 1e Kerstdag. Dit jaar weer in De Brink en voor de eerste keer onder auspiciën van de Raad van Kerken Bennekom. Voor alle Bennekommers, kerkelijk of niet, jong of oud, alleen of met gezelschap, voor langere of kortere tijd; iedereen was welkom.