Kerkdienst Online homepage

blokje liturgie

 

blokje aanmelden dienst

blokje teken van leven site

Bericht van de zendingscommissie

Reg 211109 ft 1Dit voorjaar hebben velen van u weer toegezegd aan de bijdragenactie van de Diaconie en Zending mee te willen doen. De zendingscommissie is hier heel dankbaar voor. Dankzij uw financiële bijdrage kan de commissie weer diverse projecten ondersteunen die veelal door Kerk in Actie worden uitgevoerd. De commissie richt zich in het algemeen op projecten op het gebied van theologisch onderwijs, gemeenteopbouw, bijdragen aan vrouwen en jongeren en het bevorderen van de dialoog tussen de verschillende godsdiensten. Ook richt de zendingscommissie zich op de actualiteit. Met name in landen in Afrika en Azië, waar kerken in ontwikkeling zijn.


Behalve projecten van Kerk in Actie ondersteunt de zendingscommissie ook projecten die door gemeenteleden zijn aangedragen. Een daarvan is de werkgroep GO-ON.
Deze werkgroep heeft tot doel de evangelieverkondiging op Midden- en Oost Java in Indonesië te ondersteunen. Door het bieden van ondersteuning aan pionierende voorgangers en voorgangsters in kleine plaatselijke gemeenten. De zendingscommissie ontvangt regelmatig dankbrieven van deze plaatselijke gemeenten. Zoals van Ruddy Udju, een voorganger uit Banguwangi, Indonesië, die wij graag (in verkorte weergave) met u delen:

‘Geachte zendingscommissis van de gereformeerde kerk Bennekom,

Vrede zij met u allen in de naam van de Here Jezus. Door Zijn barmhartigheid zijn we dag en nacht gedragen in ons leven. Het is Gods genade die ons in staat stelt om elk van onze dagen door te brengen.
Wij zijn de Here Jezus en u allen zeer dankbaar voor de financiële steun die wij mogen ontvangen. Het helpt ons echt zowel in onze dagelijkse behoeften als in onze bediening. Vooral in de huidige moeilijke situatie waarin
de prijs van basisbehoeften is gestegen en Covid nog steeds een rol speelt.
Wij bidden met geloof voor u alle opdat de handen van de Here Jezus altijd kracht en gezondheid zullen dragen, en dat u allen vervuld worden met vrede uit de kracht van de Heilige Geest.’

Heeft u een project waarvan u denkt dat deze aandacht verdient? Laat het ons dan weten!
Of kijkt u eens op de site van Kerk in Actie, waarop verschillende projecten staan vermeld.
Uw reactie is meer dan welkom.

De zendingscommissie:
Christiaan de Nooij, voorzitter 0318 – 416178 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dick Bootsman, penningmeester 0318 – 416796 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rino Beernink, secretaris 0318 – 621885 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Icoon Ikbenjong

Ik ben jong

Activiteiten voor alle jongeren: speciaal voor jou!

Lees meer

icoon Inspiratie

Inspiratie

Samen delen, leren en elkaar inspireren vanuit Zijn Liefde.

Lees meer

Icoon Levensloop

Levensloop

Belangrijke gebeurtenissen in verbondenheid met de kerk.

Lees meer

Icoon Diaconie

Diaconie

Zichtbaar zijn en bewust van onze diaconale opdracht

Lees meer

Login communicatie

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook