Visie
Alle leden, doelgroepen en bezoekers van de Brinkstraatkerk 24/7 bereikbaar op de gekozen middelen met actuele informatie en contactgegevens en om zo bij te dragen aan de missie van de Brinkstraatkerk door Gods liefde uit te stralen in ons vieren, in ons omzien naar elkaar en in onze betrokkenheid op de wereld.

Werkwijze
We willen dit bereiken door een optimale combinatie van de Brinkstraat App, website, Facebook, nieuwsbrief, kerkbrief en Bij-Eén. De werkgroep communicatie is als eerste aanspreekpunt en centrale bron voor alle communicatie en publiciteit. De werkgroep weet hoe je het beste intern en extern bekendheid kan maken en beheert de kerkelijke activiteitenagenda. Zij zal de meest geschikte communicatievormen gebruiken vanuit aangeleverde bronteksten. Alle mededelingen voor publicatie kunnen worden gemaild naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deadline voor medelingen woensdag 18.00.

Agnès Gilles
Jeroen Jagersma (webmaster)