Even een berichtje van de Oppas in de Brinkstraatkerk

oppasbrinkstraatAfgelopen jaar zijn er heel wat baby’s geboren (bij kerkleden) binnen de gemeente. Dit merken we ook aan de toegenomen aantallen kinderen bij de oppas, wat super fijn is. Hoe leuk is het dat de kleintjes onder ons ook een gezellig en fijn uurtje hebben bij de oppas?!

Ze genieten van het voorlezen van een (bijbel)-verhaaltje of spelen met auto’s en duplo. Het leuke is dat deze kindjes elkaar vaak, gedurende de werkweek, weer tegenkomen op de verschillende opvang plekken in Bennekom, in het dorp tijdens het boodschappen doen of later op de verschillende basisscholen. De eerste lijntjes van contacten en herkenning zijn dan al gemaakt. Ook de korte momenten waarbij de kids in de kerkdienst komen, vaak net voor de zegen, zijn positief (als het maar niet te lang duurt 😊). Hoe jong je ook bent.... Ze zijn deelgenoot van een mooie gemeenschap van mensen en mogen ervaren dat ze erbij horen! Vind je het spannend om je kindje naar de oppas te brengen? Kom gerust een keer samen kijken om te zien en ervaren hoe het er aan toe gaat bij de oppas. We zijn blij met de groep oppasmoeders- en hulpen die helpen bij de oppasdiensten en de kinderen liefdevol opvangen.

Groetjes de oppas coördinatoren,