Speurtocht

Ben jij een echte Speurneus? Doe mee met de speurtochten ‘Een spoor van liefde’.
21 februari is de eerste zondag van de 40 dagentijd, met als thema: ‘Een spoor van liefde’. Dat spoor van liefde gaan we ook echt zoeken: tot Pasen, dus 6 weken lang is er elke week een nieuwe speur-/puzzeltocht voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd (iets jonger of ouder mag natuurlijk ook). Je hebt de hele week om een speurtocht te doen. De duur is steeds ongeveer 1 uur. In de nieuwsbrief of op de website (tab ‘Jeugd’) lees, hoor en zie je wat de bedoeling is voor die week.
En, supercool: er zijn prijzen te winnen! Natuurlijk leuk als je alle speurtochten mee doet, maar als het een keer niet lukt is dat geen probleem. Wel geldt: hoe vaker je meedoet hoe groter de kans op een prijs!

Zondag 21 februari staat de eerste speurtocht voor jullie klaar.

Kijk hier naar de foto's
Slide 1 is het startpunt van de speurtocht. Het volgende punt waar je naar toe moet vind je op de foto’s van slide 2. Weet jij waar dit is?
Bij dit punt vind je een puzzelstuk in een doos. Vervolgens ga je naar de plek op slide 3, waar je ook een puzzelstuk vindt etc.
Op 6 plekken staat bij gemeenteleden bij de voordeur een doos met een puzzelstuk.
Desinfecteer je handen (er staat gel). Neem (per gezin) 1 puzzelstuk mee. Zwaai, als groet, naar het gemeentelid waar de doos staat. Sluit de doos weer ‘regendicht’.
Maak thuis de puzzel en stuur (als oplossing) een foto van jezelf/je gezin met de complete puzzel naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als je de oplossing instuurt maak je kans op een prijs. Laat even weten als je niet wilt dat de foto gebruikt wordt in een volgende dienst/nieuwsbrief.
Je hebt t/m zaterdag 27 februari om deze speurtocht te doen en de oplossing in te sturen.
Tip voor ouders als het niet lukt de adressen m.b.v. de foto’s te vinden klik hier

Vanaf zondag 28 februari kun je de tweede speurtocht van de 40-dagentijd lopen.

In het bijbelverhaal van deze week is het verrassend dat het Jezus is die de voeten wast. Bij deze speurtocht is het verrassend waar de schat ligt, maar misschien ook wel verrassend wie je onderweg tegen komt.

Deze tweede speurtocht is een geocache. Dit is een speciaal soort speurtocht waarbij je lopend met een kompas een verstopplek van een schat moet vinden. Voor Hiervoor heb je de geocaching ® app nodig op je smartphone. Vraag je ouders om deze te downloaden via de appstore/playstore. Via deze link vind je een stap voor stap instructie.

Wanneer jullie als goede speurneuzen de cache hebben gevonden maak je een leuke foto waarop in elk geval  jullie naam in het logboek terug te zien is. Stuur deze op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als je instuurt ding je mee naar de prijzen. Laat even weten als je niet wilt dat de foto gebruikt wordt in een volgende dienst.

Je hebt t/m zaterdag 6 maart om deze geocache te doen en je foto in te sturen.

 

Vanaf zondag 7 maart kun je de derde speurtocht van de 40-dagentijd lopen.
Gaan jullie (ook) deze week weer mee? We gaan deze week op pad met vragen. Vanaf het startpunt  beantwoord je op iedere kruising een vraag. Je antwoord bepaald welke kant je opgaat. Schrijf de letters die bij jouw antwoord horen op. Als je de hele route hebt gelopen vormen deze letters een zin. Stuur de zin met een leuke foto van jullie team uiterlijk zaterdag 13 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet valt jullie team in de prijzen. De route is te vinden via deze link.


Vanaf zondag 14 maart kun je de vierde speurtocht van de 40-dagentijd lopen. 

Gaan jullie (ook) deze week weer mee? Deze week gaan we op zoek naar vrede. Kun jij alle duiven vinden onderweg?  Mail een leuke foto van jouw team met een van de gevonden duiven uiterlijk zaterdag 20 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet valt jullie team in de prijzen. Je vindt de route via deze link. 

Vanaf zondag 28 maart kunnen jullie de laatste speurtocht van de 40-dagentijd lopen.

Alweer de laatste speurtocht deze week! Deze week gaan we rebussen maken en komen we onderweg van alles tegen. Gaan jullie weer mee?
Mail de antwoorden en een leuke foto van jullie team naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en win wellicht een leuke prijs!
Je vindt de route via deze link.

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook