Zangmiddag voor ouderen

SamenZingenOp woensdag 16 oktober a.s. zal het Christelijk Regiokoor Fiducia een speciale middag verzorgen met en voor ouderen waaraan ook het tiener-en kinderkoor Jedaja zal meewerken. Een mooie koorcombinatie met veel variatie in koormuziek. Er zal ook volop ruimte zijn voor samenzang want samen zingen is fijn zeker als het gaat om (kerk)muziek welke vroeger veel werd gezongen en dus heel herkenbaar is. Dit alles staat onder leiding van dirigent Peter Burger. Het belooft een prachtige middag te worden in de Beatrixkerk aan het Beatrixpark 54 in Ede. U bent van harte welkom deze middag bij te wonen en mee te zingen. Aanvang 15:00 uur en de toegang is geheel gratis.

Informatie is te verkrijgen bij het secretariaat van Fiducia tel.0318-6020705 of 0318-846661. Ook op de website van het koor is de info terug te vinden www.fiducia-ede.nl
Deze middag is mede mogelijk door de gemeentelijke actie “Ede doet” en de samenwerking met de taakgroep ouderen van de Beatrixkerk.