World Servants – Komende acties

23 september 2022

Aankomende zaterdag 29 oktober wordt er een 3-gangen diner georganiseerd door de jongeren die met World Servants naar Lobi gaan. Dit is in ’t Laag in Bennekom. De kosten bedragen €25 euro per persoon. Dit is inclusief niet-alcoholistische dranken. Wanneer u wel alcohol wilt nuttigen tijdens het diner, kost dit €5
per persoon extra. Heeft u zin om samen met uw man of vrouw, (klein)kinderen, buurman of -vrouw, vrienden en vriendinnen of misschien wel met die leuke mensen die altijd naast u in de kerk zitten te komen dineren? Meldt u dan nu aan en sponsor met deze gezellige (en niet te vergeten lekkere) avond meteen het goede doel! Ook alleen bent u op de goede plek, want er zijn hier genoeg mensen die zin hebben in een praatje :). We hebben er in ieder geval zin in om u te ontmoeten! Vanaf 17:30 uur is de inloop. U kunt daarnaast kiezen of u bij shift 1 (18:00 uur) of shift 2 (18:30 uur) wilt aansluiten. Op deze tijd begint het serveren van het eten. De locatie van het diner volgt nog, dit communiceren wij met u zodra het vaststaat.

Daarnaast is het vanaf 20 september mogelijk om uw lege statiegeldflessen/-flesjes en/of bierflesjes/-kratten in te zamelen bij de Brink. Deze kar is aan uw linkerzijde te vinden als u de kerk uitloopt richting de Brink. Al het geld wat hiermee wordt opgehaald, gaat naar het World Servants project om, met een groep jongeren uit Bennekom, klaslokalen te bouwen in Zambia. Wilt u ook een steentje bijdragen? Neem dan vooral een extra glaasje drinken 😉 en lever de lege flessen in bij de Brink. Alvast bedankt. We zien ernaar uit om de karren zo vaak te mogen legen :)! Nadere informatie volgt over een mogelijk inzamelpunt in de Oude Kerk.