Workshop over de 40dagentijd in De Brink

workshopdebrinkEen nieuw begin, dat is het thema van de 40dagentijdcampagne 2019. Wie wil kennismaken met de campagne en nieuwe ideeën wil opdoen, kan zich aanmelden voor een workshop op één van de 42 plekken in het land waaronder op 19 november in De Brink te Bennekom.

Waarom:
Kennismaken met de 40dagentijdcampagne en nieuwe ideeën opdoen om er in uw gemeente mee aan de slag te gaan. U ontdekt de kracht van verhalen om uw gemeente in beweging te krijgen en krijgt tips en ideeën. Met als concreet resultaat: uw eigen actieplan.

Voor wie:
De workshop wordt primair georganiseerd voor diakenen en ZWO-leden. Andere betrokkenen bij de 40dagentijd, zoals predikanten, kindernevendienst leiding of gemeenteleden die zich bezighouden met liturgisch bloemschikken, zijn ook welkom.

Waar, wanneer en aanmelden:
De workshop wordt vanaf half oktober georganiseerd door het hele land en wordt gegeven door uw eigen Kerk in Actie-consulent. Alle avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot rond 22.00 uur. Uiteraard bent u niet gebonden aan een workshop van uw eigen consulent, maar kunt u de voor u meest geschikte datum en locatie kiezen. Meld u hier aan. Let op: aanmelden is verplicht.

Kosten:
De workshop is gratis! Er is koffie, thee en iets lekkers.