Vrijwilligersavond 22 september

1 september 2023

Tim van Wijngaarden, beter bekend als Timzingt, komt naar de Brinkstraatkerk voor de vrijwilligersavond op 22 september. Tim maakt cabaret, schrijft liedjes en columns. Hij is grappig, ontroerend, hilarisch en hij kan scherp zijn. Hij inspireert je, want het gaat over kerk, geloof, onderwijs, opvoeding, liefde en relaties.

Voor wie

Tim treedt deze avond speciaal op voor alle vrijwilligers van de Brinkstraatkerk. En de Brinkstraatkerk heeft veel vrijwilligers. Want of je nu in de tuingroep zit, in de bloemendienst, de kindernevendienst, de beamer bedient of op zondag ouderen rijdt, het blad Elisabeth rondbrengt, contactpersoon bent of in de jeugdraad, de kerkenraad of de startweekendcommissie zit. Iedereen, die iets voor de kerk doet of heeft gedaan is welkom. Het moet een gezellige avond worden voor alle vrijwilligers en hun partner als dank voor hun geweldige inzet.

Wanneer
Op vrijdagavond 22 september ben je welkom vanaf 19.30 uur. De koffie en thee staan dan klaar. Om 20.00 uur opent onze voorzitter, Willemien Vreugdenhil de avond. Daarna start het cabaret.

Na afloop is iedereen van harte welkom in de Brink voor een hapje en een drankje.

Kom en maak er een feestje van!
De kerkenraad