Vrijwilligers gevraagd

anderhalvemeterVanaf 1 juli as. kunnen we weer op een iets andere manier kerkdiensten houden. We blijven online vieren zoals de afgelopen periode, maar vanaf die datum mogen er max. 100 mensen de kerkdienst bijwonen. Jullie zullen begrijpen dat het een flinke klus is dat op een goede manier te regelen. Een voorbereidingsgroepje bestaand uit Wim Starmans, Lourens Lutgendorff en Aart Jochemsen is bezig dat vorm te geven. Jullie gaan er meer van horen, maar op dit moment zijn we al op zoek naar vrijwilligers (3 per zondag, in totaal denken we aan 12 mensen), die nodig zijn om op de zondagen het in – en uitgaan, en het wijzen van een plaatsje in goede banen te leiden. Uiteraard krijgen jullie nog instructies.

Heeft u/heb jij belangstelling, meld je dan aan bij Lourens Lutgendorff (06-14102196).