Versterking voor het PKN-Jeugdwerk!

Als PKN Bennekom, en in het bijzonder als Jeugdraad, zijn we trots op ons jeugdwerk. Veel mensen zetten zich, vrijwillig, in voor de jeugd in onze kerk. Zodat kinderen en jongeren zich welkom voelen, het leuk hebben, en groeien in hun geloof. Dat is geweldig! Maar soms is het ook fijn als er iemand met ons meekijkt en meehelpt. Iemand met een frisse blik, en met veel verstand van goed jeugdwerk. Die samen met onze eigen vrijwilligers kijkt wat goed gaat en moet blijven, maar ook wat ons nog niet lukt en hoe dat beter kan. Daarom gaat de Jeugdraad, met toestemming van de Federatieraad, op zoek naar een Jeugdwerker. Het is de bedoeling dat de Jeugdwerker ongeveer twee jaar met ons mee denkt en doet. Zodat we daarna met nog meer plezier ons jeugdwerk doen, en kinderen en jongeren onze kerken als een fijne plek blijven ervaren. De vacaturetekst kunt u al lezen op de website van de protestantsekerk, komt te staan in plaatselijke kranten, op websites en natuurlijk in Bij-Één. Heb je nog vragen of wil je ons iets laten weten, spreek één van ons dan aan of mail. We horen het graag!

De Jeugdraad PKN Bennekom,
Marloes Tollenaar, Wilco van der Mark, Daniël van Steenbergen, Ben Scherrenburg, Rianne van der Sar & Marieke Meppelder.