Training missionair actief-zijn

Vanaf 25 mei verzorgt de Christelijke Gereformeerde Kerk een training rond het onder-werp missionair actief-zijn / getuigen van je geloof. De training is vooral bedoeld voor twintigers, maar in principe is iedereen welkom, nadrukkelijk ook leden van andere Bennekomse kerken.

De bijeenkomsten vinden plaats op 25 mei, 1, 8 en 15 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Sionskerk (Margrietlaan / hoek Beatrixlaan).

Op de eerste avond is er een samenvattende introductie over getuige-zijn in je directe omgeving. We gaan in op de Bijbelse basis én we maken het heel praktisch en interac-tief.
Als je alleen deze avond komt, heb je al een mooie basis meegekregen. Maar de drie volgende bijeenkomsten gaan we verschillende onderwerpen verder uitdiepen. We sluiten dan ook aan bij activiteiten waar gemeenteleden al bij betrokken zijn. En we maken gebruiken van de uitkomsten van een enquête over dit onderwerk die een paar jaar geleden in de CGK is gehouden. We schenken vooral aandacht aan actief-zijn in de buurt, zoals gebeurt in het Flower Powerproject in Ede. En we denken na over hoe je ergens helemaal nieuw zou kunnen starten met missionair werk (de CGK heeft daar onlangs toe besloten).

Al enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem contact op met Dick Bal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel even op: 0317 414161. Het zou fijn zijn als we een beetje we-ten hoeveel mensen willen deelnemen. Maar ook zonder opgave ben je uiteraard wel-kom!