Afgelopen zondag, 31 oktober, was er voor het eerst dit seizoen NextGen in de Brink. De start was behoorlijk nat, want bij aanvang regende het pijpestelen. Daardoor werden de jongeren veelal door ouders gebracht, die achter in de zaal het feest mochten meemaken. Daardoor hadden we echt een volle bak! Bedankt ouders!

De viering ging over Ik geloof, geloof ik. Waar het erop lijkt dat iedereen zo zeker van zijn zaak is, kwamen we als crew erachter dat dat helemaal zo hoeft te zijn. Om dat duidelijk te maken hebben de crewleden iets verteld over hoe zij tegen het geloof aankijken en wat ze wel of niet met het geloof hebben. Het was een mooie gewaarwording dat iedereen er zo verschillend over dacht en had meegemaakt. Nadat het laatste nummer was gespeeld (en gezongen!) stond er appeltaart, roomijs, slagroom en warme chocolademelk klaar, om te vieren dat we weer zijn begonnen. Na de viering was het nog lang gezellig.

Vooruitblik
Zondag 14 november is de volgende NextGen alweer gepland; maar dan voor iedereen! In de Oude Kerk vieren we om 18:30 uur een onvervalste NextGen! Heb je altijd al eens willen meemaken hoe- en wat NextGen eigenlijk is, kom dan die zondagavond naar NextGen. ds. Anne Verbaan zal een overdenking houden over “Volgers”. Heb jij volgers? Hoeveel dan? Ben jij een volger? Van wie dan? Daar gaan we het over hebben. En wie weet… is er dan ook iets speciaals na de viering!

Ben je er ook 14 november?

De NextGenCrew en NextGenBand
Facebook en Instagram @NextGenBennekom