Terug- en vooruitblik WorldServants acties

25 november 2022

Zaterdag 19 november waren er twee Afrika-acties: De oliebollen- en de DVO actie! Beiden een succes te noemen. De hele dag zijn er oliebollen gebakken in een kraam op het plein voor de Oude Kerk. Van tevoren waren er ongeveer 1200 oliebollen besteld, maar er zijn die dag ook nog heel veel verkocht! Hoewel het heel koud was hebben we het vooral ook erg gezellig gehad. Èn een mooie opbrengst: zo’n € 2000!!

Een groepje jongeren heeft geholpen bij feestelijkheden bij DVO. Tijdens een belangrijke wedstrijd mocht WorldServants Bennekom collecteren en waren we in vele getale aanwezig met onze rode shirtjes. Ook die dag heeft ruimt €1000 opgebracht! Met recht een productief dagje te noemen.

Bekijk hier alle foto’s van de oliebollen- en DVO-actie.

Het Bennekoms Nieuwsblad heeft ons ook weten te vinden met een artikel op de voorpagina!

 Vooruitblik
Er kan nog worden opgegeven voor de sinterklaasactie voor een bezoek van de goedheiligman (met pieten). WSBennekom.nl/sinterklaas

We zijn dus druk met Sinterklaas, maar nu ook al bezig met kerst! Zo verkopen we vanaf 4 december in de kerken weer kerststollen voor € 7,50 voor de bouw van een school in Zambia. U kunt ook een (extra) kerststol kopen voor de Voedselbank Ede voor € 5. Helpt u ons én de Voedselbank mee? U kunt de stollen bestellen op geef.ws/kerststollen.

In december verkopen we voor ons doel ook kerst- en nieuwjaarskaarten om zelf te versturen. Daarnaast kunt u dan (extra) kaarten kopen voor mensen in Bennekom die een kaartje goed kunnen gebruiken. Wij zorgen er dan voor dat deze op de juiste adressen bezorgd worden. Vind u het leuk om ons te helpen met kaarten maken? Stuur dan een mail naar wsbennekom@gmail.com of breng ze langs bij Julianalaan 33 in Bennekom. Alvast bedankt!

Als laatste hebben wij een aanbieding, in samenwerking met het Wijnhuis, van lekkere wijnen: rood en wit. Kijk eens op geef.ws/fairwine om welke wijnen het gaat en bestel een doos van 6 flessen voor € 36!

De teller staat nu rond €36.000, maar we hebben nog een hele uitdaging te gaan. Blijft u ons steunen.