Technisch gemeentelid gezocht

thumb 73111 default mediumGeniet jij ook zo van de mooie beelden die de beamer tijdens de dienst projecteert? Heb je wel eens een dienst teruggekeken en gezien hoe mooi die opgenomen is? Weet je hoeveel mensen er profiteren van de goede ringleiding die ervoor zorgt dat ze de dominee goed kunnen horen? Dan weet je vast hoe belangrijk het is dat we de beeld- en geluidsapparatuur goed op orde hebben. Eric van Solingen verzorgt dat al jarenlang voor onze kerk. Hij wil echter wat gaan afbouwen. We zijn dus op zoek naar een maatje die met hem mee wil lopen en het werk binnen 1-2 jaar van hem kan overnemen.

Het daadwerkelijke onderhoud gebeurt door professionele bedrijven, het gaat erom dat je zicht houdt op wat er moet gebeuren. Daarom is het handig als je wat technisch bent en affiniteit hebt met beeld en geluid (of je daarin wilt verdiepen). Het kost niet veel tijd, maar het moet wel gebeuren om de kerkdiensten goed te laten verlopen. Bij deze taak hoort ook dat je kerkrentmeester bent, maar je bent niet verplicht om de vergaderingen te bezoeken en je bent ook geen ambtsdrager. Het is een leuke manier om op een heel praktische manier iets bij te dragen aan de kerk.

Zie je dit zitten, meld je dan bij de secretaris van het CvK, Matthijs Willeboer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet na de dienst Matthijs Willeboer of Hugo Vos (voorzitter CvK) even aan.