Tafelgesprekken: Onze Vader

Samen met Jezus eten was een deel van zijn missie. Aan tafel werd iets duidelijk van de wereld, die hem voor ogen stond. In de Bijbel is de maaltijd spirituality religion hands folded prayer holy bible church concept faith 1150 12946de ultieme plek om elkaar te ontmoeten en het leven (voor even) te delen. Wie wil er met mij in het komende seizoen een aantal keren de maaltijd delen en tegelijkertijd ook samen in gesprek en vieren. Het is de bedoeling dat iedere keer één van de beden van het Onze Vader aan bod komt. Wat betekent dit voor ons leven nu? 

Drie woensdagavonden van 18.30-19.45 vanaf 9 oktober. Opgave via ds. Loeki van der Laan

Wat kun je verwachten? In een kleine groep (max. 10 - 15 personen) komen we 6 keer bij elkaar. Drie keer in het najaar en drie keer in het voorjaar. Het staat je vrij om één of meerdere (misschien alle) keren aan tafel aan te schuiven, je neemt ook zelf een onderdeel van de maaltijd mee en delen dit, we eten gezellig samen en praten door over het voorbereide thema met stellingen, vragen en een kort Bijbelgedeelte. 

Voor wie? Iedereen is welkom: jong en oud(er). Voor wie praten te lang duurt, is er iets te tekenen. Maar het is wel nodig om je op te geven. Met minder dan 6 deelnemers gaat het feest niet door! Opgave via ds. Loeki van der Laan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helpende handen gezocht! Is er iemand van jullie, die als gastheer/vrouw wil optreden en mij bij het praktische deel van de maaltijd wil ondersteunen? Ik hoor het graag, ook als je maar een enkele keer kunt.

Tafelgesprekken najaar 2019: op woensdagavond van 18.30-19.45 uur

9 oktober (opgave uiterlijk 4 oktober), 30 oktober (opgave uiterlijk 25 oktober) en 13 november (opgave uiterlijk 8 november)

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook