Update 10-9 Startzondag

10 september 2022

Update 10 september – De knoop is doorgehakt, de 11.00 uur dienst van zondag 11 september (Startzondag) zal morgen plaatsvinden achter Boerderij Hoekelum. Vergeet niet een eigen stoel mee te nemen. Het is niet de bedoeling dat er fietsen op het plein voor de boerderij worden geparkeerd. Tijdens de dienst is er oppas en kindernevendienst. Na de kerkdienst wordt er gezorgd voor koffie, thee, limonade en wat lekkers erbij.

Om 9.30 uur is er een dienst in de Brinkstraatkerk. Tijdens deze dienst is er geen oppas/kindernevendienst. Na deze dienst is er koffie, thee en wat lekkers en er is tijd om gezellig met elkaar een bordspel te spelen. Het middagprogramma en de Startzondag BBQ zijn bij De Brink(straatkerk).

Tijdens beide ochtenddiensten wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Middagprogramma bij De Brink

Voor de kinderen
Springkussens, enzovoorts. Voor de kinderen is er van alles om mee te spelen tussen de activiteiten door. Ook kan je je laten schminken. Wij zijn benieuwd of we je nadat jij je hebt laten schminken nog herkennen.

13.30 Speurtocht en bingo
Voor alle kinderen (tot en met 13 jaar) organiseren de leiding van de clubs, de kindernevendienst en tieners een tof programma. Rond 13.30 verzamelen we voor de speurtocht en daarna is er nog bingo. Aanmelden mag (app 06 45270725 ) en gewoon aansluiten ook. Welkom!

13.30 uur: De bloemetjes buiten zetten
Bij de gedachte alleen al fleuren we al helemaal op, want tijdens de Startzondag biedt de bloemencommissie de mogelijkheid om allerlei moois te maken met bloemen. Leuk voor jong en oud!

13.30 uur: Op die fiets
Op een ontspannen manier de prachtige omgeving van Bennekom ontdekken? Doe dan mee aan de fietstocht.

14.30 uur: Het hoogste lied zingen
Zing, zing, zingen maakt blij! Word jij er ook blij van? Dan is de zangworkshop met Wim van der Heide zeker een aanrader.

15.00 – 16.00: Zing in de Kring (grote zaal)
Zing in de Kring laat jonge kinderen Gods liefde ervaren door muziek en spel rond Bijbelverhalen. Kom jij ook samen met je kindje? Je hoeft je niet op te geven!

15.00 – 16.00 Senioren Bingo!!!
Prijzen waar je van droomt en gezelligheid! Kom naar de senioren bingo in de huiskamer.

Borrelplankje
Een klein hapje tussendoor is altijd lekker! Wat hoop jij op de borrelplank te vinden?

16.30 – 18.30 BBQ
We hebben een recordaantal aanmeldingen voor de barbecue. Volwassenen betalen € 10, kinderen van 4 tot met 12 jaar betalen € 5. Prijzen zijn inclusief vlees en drinken. Betalingen kunnen cash (als gewenst anoniem) in een melkbus kan deponeren. Hiervoor is gekozen, omdat wij rekening willen houden met mensen voor wie de kosten de pan uitrijzen. Iedereen moet zich welkom voelen. Wie dat wil kan ook via QR-code/mobiel betalen.

16.30 uur: Jongerensoos (12+)
Lekker chillen? Kom dan naar de jongerensoos. Tijdens en na de BBQ is er in de kelder van de Brink een hangplek voor jongeren vanaf 12 jaar met muziek, JustDance en wii-games.