SingIn 4 november 18.30 uur

2918 11 Uitnodiging SingIn kleinDe kerken van Bennekom organiseren op 4 November weer een SingIn in de Brinkstraatkerk. Deze keer begeleid door de band van de Vrije Evangelische Gemeente.

De liederen die we gaan zingen zijn een goede mix van nieuwe maar ook oude bekende opwekkingsliederen. Via de sociale media verschijnt binnenkort een Youtube afspeellijst! Hier kun je de liederen zien/luisteren om alvast in de sfeer te komen en te oefenen. Dominee Loeki van der Laan neemt ons mee in de Liefde van God voor ons mensen: Hij is een echte hartenjager!

Natuurlijk staan we open voor ideeën en nummers die u en jij graag zingen. Geef deze door via de sociale media of email!

Kom ook op 4 november om lekker te zingen met elkaar en voor God, zodat Hem de eer toe komt. Neem gerust vrienden mee: hoe meer zielen, hoe meer zangvreugde!