Seniorenpastor Zuid: bezoeken

19 oktober 2022

In het afgelopen, eerste jaar dat ik in uw gemeente werkzaam mocht zijn, heb ik een kennismakingsronde gemaakt langs de adressen van gemeenteleden in wijk Zuid die tachtig jaar en ouder zijn. Ik kijk terug op waardevolle ontmoetingen. Een nieuw kerkelijk seizoen is alweer begonnen en graag kom ik u weer een keer bezoeken op een nieuwe ronde. Ik probeer u zo mogelijk te bezoeken in de maand van uw verjaardag (of die van uw partner).

Om al deze bezoeken af te spreken krijg ik hulp van Anke van Steenbergen – Verhoef. Door haar hulp in het telefoneren en het plannen van afspraken houd ik meer tijd over voor het daadwerkelijke bezoekwerk onder u, dus ik ben hier erg blij mee! Anke zal namens mij afspraken met u maken, startend bij de jarigen van november. U kunt dus een telefoontje van Anke verwachten in de komende tijd. Van Anke krijg ik te horen wat er is afgesproken en zo kom ik vervolgens op de aangegeven tijd bij u langs. Soms zijn echtparen kort na elkaar jarig, dan probeer ik u zo mogelijk samen te bezoeken ergens tussen uw verjaardagen in.

Tenslotte is belangrijk te weten dat Anke alleen de bezoeken rond uw verjaardag (of die van uw partner) voor mij plant. Voor al het overige, denk aan feestelijkheden maar ook zorgen of bijvoorbeeld ziekenhuisopnames, kunt u gewoon bij mijzelf terecht. Als er bij u bijzonderheden zijn waarover u graag eens door zou willen praten, grote of kleine dingen, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen. En onze seniorenbezoekers zijn er natuurlijk ook voor u!

Ik hoop ook dit seizoen op mooie en zinvolle ontmoetingen met elkaar, waarbij we leven & geloof met elkaar delen, in het perspectief van Gods nabijheid en trouw,

Anne Stelma – Ribberink, Seniorenpastor Wijk Zuid 80+ (06-37386426)
Voor contact met Anke: Anke van Steenbergen – Verhoef (419641)