Rock Steady: Sirkelslag

rocksteadyEen nieuw begin, zo luidde het thema van de landelijke JOP online wedstrijd Sirkelslag. Rondom het verhaal van Jozef werden er onder andere prachtige mantels en levende letters en schilderijen gemaakt. De leuke avond resulteerde uiteindelijk op een 62e plaats voor RS3 en een 80e plaats voor RS2. Op een totaal van 572 deelnemende teams is dat een puike prestatie!

Nog maar net bekomen van een weer een speciale avond, staat de volgende speciale avond al weer op de planning: Dropping! Rock Steady 4 heeft trouwens eerst nog een “gewone” avond. Neem gerust een vriend of vriendin mee!

De eerstvolgende Rock Steady avonden* zijn:

RockSteady 1/2 - vrijdag 15 maart - Sander (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
RockSteady 3 - vrijdag 15 maart - Gerben (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
RockSteady 4 - vrijdag 15 februari - Ben (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
* Neem even contact op met bovenstaande leiding, zodat je weet hoe laat en waar het is.

Tot RockSteady!

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Voornaam

Ongeldige invoer

Achternaam

Ongeldige invoer

email adres

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook