Registreren/aanmelden voor kerkdienst

Er zijn meerdere mogelijkheden om je aan te melden voor de kerkdienst, want registratie is verplicht. Lees hier hoe het werkt.

1. Via de website www.brinkstraatkerk.nl . Als u hierbij aanmelden kerkdienst aanklikt dan ziet u de zondagen staan. Klikt u op kerkdienst dan komt u in de omgeving dat u zich kunt inschrijven. Bent u met twee of meer klikt u dan op groep. In het andere geval op ‘inschrijven'.

2. U kunt zich via scipio aanmelden. Als het mailadres van u bij de kerkadministratie bekend is dan heeft u daar een link voor gekregen. Heeft u geen link ontvangen dan is het mailadres niet bekend en dan kunt u zich altijd richten tot het kerkelijk bureau met het verzoek alsnog een link te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij scipio staat er ‘reageren namens gezinsleden’ Drukt u hierop dan kunt u alle gezinsleden invoeren die naar de kerk gaan. Het aantal leden dat geregistreerd worden is dan juist. Geeft u in het vak ‘opmerkingen’ aan dat uw partner meekomt dan wordt deze niet van het totaal afgetrokken.

3. Heeft u niets met internet en alles of geen hulp om uw naam te registreren via de website of scipio dan kunt u bellen met 0642946681 of 0614102196.

Op dit moment staat er zowel bij de website als bij scipio. ‘Wilt u gebruik maken van de ingang aan de Brinkstraat’. Daarin kunt u tegenwoordig uw eigen keuze maken. Het is wel goed als uw kinderen naar de nevendienst gaan om de ingang van de Brink aan de Krulweg te gebruiken.

Maakt u gebruik van de ringleiding dan moet u vooral naar het orgelvak of kostersvak gaan. Beslist niet via de hoofdingang naar het middenvak gaan.

Ook voor de avonddienst moet u zich aanmelden.

Blijf de 1,5 m. overal vasthouden en volg de aanwijzingen van de vrijwilliger. Aan het eind van de dienst even gaan zitten tot het moment dat u uitgenodigd wordt om te vertrekken

De commissie 1,5 m kerkdienst.