Raad van Kerken Bennekom lanceert nieuwe website

nieuwe site raad van de kerkenHet belangrijkste doel om de website te lanceren is om Informatie en achtergronden te geven over de vele activiteiten van de Raad van Kerken Bennekom, zie www.rvkbennekom.com.

Tot nu toe was deze informatie over en van de Raad van Kerken ‘versnipperd’ te vinden op de verschillende websites van de aangesloten kerken. Al deze informatie is nu op de nieuwe website samengebracht. Via het tabblad “Agenda” kan worden doorgeklikt naar informatie over de activiteiten die onderverdeeld zijn in respectievelijk ‘vieren en bezinnen’ en ‘samen doen’. Bezoek de website eens; het is de moeite waard! Als er vragen of opmerkingen zijn, kun je die doorgeven via de contactpagina op de website.