Projecten en acties World Servants Bennekom

4 november 2022

Een update van de acties van het World Servants team dat druk bezig is met projecten en acties om geld in te zamelen voor de bouw van klaslokalen in Lobi (Zambia)

Terugblik: Dineractie (29 oktober)
Afgelopen zaterdag 29 oktober is er een groep van 86 gasten aangeschoven bij een heerlijk diner, bereid door de jongeren van World Servants. Al vanaf de ochtend was iedereen druk aan het werk om een heerlijk drie-gangen voor te kunnen schotelen. Wij waren daarom ook erg blij om te horen dat volgens de gasten de gezelligheid èn het eten zeker de moeite waard waren! Wie weet ook wel voor herhaling vatbaar.

Terugblik Klussendag
Zaterdag 5 november was de grote klussendag van WorldServantsBennekom. Vroeg verzamelden we ons in de Brink om uitleg te krijgen over de dag en de duurzame klussen met Duurzaam Bennekom.
Klussencoördinator David heeft een planning gemaakt en we gingen in kleine groepjes op pad: ramen zemen, tuin winterklaar maken, auto’s wassen… noem maar op. We hebben veel gedaan en nog veel meer verdiend! Aan het einde van de dag bleek dat we ruim €4700 bij elkaar hadden geklust! Dit smaakt naar meer! U kunt in het voorjaar nog een klussendag tegemoet zien! In de Gelderlander heeft een artikel over ons gestaan: https://www.gelderlander.nl/ede/nu-klussen-in-bennekom-straks-in-zambia~a54093c5/.

Alle informatie en details staan op Zambia 2023 – Brinkstraatkerk of bij Actiegroep Bennekom bouwt aan verandering (worldservants.nl)

Oliebollenactie
Zoals u weet komen de koude winterdagen er weer aan. Maar niet getreurd! Zaterdag 19 november staan wij voor u klaar met de oliebollenactie om u erdoorheen te helpen. Voor een oliebol zonder rozijnen vragen wij €1,00 en voor een oliebol met rozijnen €1,20. U kunt bij de Oude Kerk langskomen of van tevoren een bestelling plaatsen met daarin het verzoek of u de oliebollen geleverd wilt hebben of dat u ze graag zelf wilt afhalen. Wij hopen u te zien op 19 november! wsbennekom.nl/oliebollenbestellen

Sinterklaasactie
De sint krijgt het druk deze winter! Er zijn al veel aanvragen voor een bezoek van de goedheiligman en de regelpiet is al druk bezig om dit in te plannen! Wacht daarom niet te lang als u ook een bezoek op prijs stelt! Dit is voor gezinnen, maar ook voor bedrijven of andere groepen. Aanmelden kan via wsbennekom.nl/sinterklaas

Langlopende acties Oude metalen kunnen worden ingeleverd aan de Dijkgraaf 20 (of een mailtje naar wsbennekom@gmail.com).  Lege flessen kunnen worden ingeleverd in de daartoe bestemde karren in het Kerkheem of de Brink. Als u bij internetwinkels gaat bestellen, kunt u ook WorldServantsBennekom sponsoren door dit via de sponsorklikspagina te doen. Een percentage van het aankoopbedrag komt dan ten goede aan onze actie: wsbennekom.nl/winkel