Programma Startzondag voor jong en oud

25 augustus 2022

Er is (en wordt) hard gewerkt aan allerlei activiteiten voor jong en oud tijdens de Startzondag op 11 september. Belangrijk: voor de barbecue is het nodig dat je je inschrijft, voor alle andere activiteiten is aanmelden niet nodig. Zien we jullie zondag 11 september ook? Lees verder voor het volledige programma.

Kerkdiensten
We starten de dag met twee kerkdiensten. De eerste is om 9.30 uur in de Brinkstraatkerk, de tweede is bij goed weer achter Boerderij Hoekelum en bij slecht weer in de Brinkstraatkerk en start om 11.00 uur. Tijdens beide diensten gaan dominee Anne Verbaan en Garbrich Baalbergen voor. Er is een speciale start van de kindernevendienst met bijbelverhaal en drie verschillende en leuke activiteiten!

Mocht de buitendienst niet door kunnen gaan in verband met slecht weer, dan lees je dat op brinkstraatkerk.nl/hervorm-bennekom.nl, social media en de kerkklokken zullen voor 10.00 uur luiden.

Spelletje
Na beide diensten zal er worden gezorgd voor drinken en de jongeren die naar Afrika gaan zorgen voor wat lekkers. Wie wel van een spelletje houdt, kan na de 9.00 uur dienst meedoen met verschillende bordspellen.

Voor de kinderen
Springkussens, enzovoorts. Voor de kinderen is er van alles om mee te spelen tussen de activiteiten door. Ook kan je je laten schminken. Wij zijn benieuwd of we je nadat jij je hebt laten schminken nog herkennen.

13.30 Speurtocht en bingo
Voor alle kinderen van de basisschool organiseren de leiding van de clubs, de kindernevendienst en tieners een tof programma. Rond 13.30 verzamelen we voor de speurtocht en daarna is er nog bingo. Aanmelden mag (app 06 45270725 ) en gewoon aansluiten ook. Welkom!

13.30 uur: De bloemetjes buiten zetten
Bij de gedachte alleen al fleuren we al helemaal op, want tijdens de Startzondag biedt de bloemencommissie de mogelijkheid om allerlei moois te maken met bloemen. Leuk voor jong en oud!

13.30 uur: Op die fiets
Op een ontspannen manier de prachtige omgeving van Bennekom ontdekken? Doe dan mee aan de fietstocht.

14.30 uur: Het hoogste lied zingen
Zing, zing, zingen maakt blij! Word jij er ook blij van? Dan is de zangworkshop met Wim van der Heide zeker een aanrader.

15.00 – 16.00: Zing in de Kring (grote zaal)
Zing in de Kring laat jonge kinderen Gods liefde ervaren door muziek en spel rond Bijbelverhalen. Kom jij ook samen met je kindje? Je hoeft je niet op te geven!

15.00 – 16.00 Senioren Bingo!!!
Prijzen waar je van droomt en gezelligheid! Kom naar de senioren bingo in de huiskamer.

Borrelplankje
Een klein hapje tussendoor is altijd lekker! Wat hoop jij op de borrelplank te vinden?

16.30 – 18.30 BBQ
Het leven is meer dan eten en drinken, maar tijdens de Startzondag is het mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd. Kom naar de barbecue en ga gezellig met elkaar aan tafel om van al het lekkers te genieten. Liever geen vlees? Laat het even weten bij de inschrijving, want inschrijven is wel nodig. Volwassenen betalen € 10, kinderen van 4 tot met 12 jaar betalen € 5. Prijzen zijn inclusief vlees en drinken.

16.30 uur: Jongerensoos
Lekker chillen? Kom dan naar de jongerensoos. Tijdens en na de BBQ is er in de kelder van de Brink een hangplek voor jongeren vanaf 14 jaar met muziek, JustDance en wii-games.