Ontmoetingsbijeenkomsten

gaven en talenten inventarisatie

14 oktober 2022

De pastorale raad nodigt u graag uit voor een kleinschalige ontmoetingsbijeenkomst. In het afgelopen vroege voorjaar zijn er ook een aantal van deze bijeenkomsten geweest. De kleinschaligheid sprak veel gemeenteleden aan.

Het onderwerp voor deze bijeenkomst is:   Zing een nieuw lied

We laten ons inspireren door een filmpje en daarna praten we over muziek en liederen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Ook dit jaar staat het onderling ontmoeten weer centraal. Aan elke ontmoeting kunnen minimaal 7 en maximaal ongeveer 15 personen deelnemen. Op deze manier is er ruimte om echt met elkaar in gesprek te gaan.

Waar en wanneer?

De themabijeenkomsten worden op onderstaande tijden gehouden in De Brink. Ik hoop, dat hieronder een tijdstip staat, waarop u kunt aanschuiven.

morgen 10.15 uur avond 19.30 uur
8 november 1 november
9 november 9 november
15 november 15 november
17 november 16 november

U kunt zich nu aanmelden. Omdat er maximaal ongeveer 15 personen aan een ontmoeting kunnen deelnemen is het voor ons erg fijn als u meerdere momenten (2 of meer) doorgeeft waarop u kunt. Wilt u ook doorgeven met hoeveel personen u komt. De pastorale raad maakt een intekenlijst en plant u dan in. U hoort van ons de datum waarop u ingeroosterd bent.

Het e-mailadres waarop u zich kunt aanmelden is: pastoraleraadnoord@brinkstraatkerk.nl

U kunt zich ook telefonisch aanmelden voor deze bijeenkomsten via tel.nr. 06-12067320 of 0318- 413092.

Gerda van Bruggen