Nieuwe acties World Servants Bennekom

24 februari 2023

De teller op de website van World Servants Bennekom staat al boven de € 70.000. Dat is al heel wat! Maar nog niet genoeg voor onze reis naar Lobi in Zambia. Vandaar dat we binnenkort de nieuwe acties hebben. Klik op de links voor meer informatie of om op te geven/bestellen.

Zaterdag 11 maart Potgrondactie
In samenwerking met OBK organiseren we een potgrondactie. Bestel op www.potgrondactie.nl en we komen het op 11 maart thuis bezorgen.


Zaterdag 25 maart Klussendag

Vanwege het enorme succes afgelopen najaar is ook dit voorjaar een klussendag ingepland. Geef uw klus op via www.wsbennekom.nl/klus

Sponsoren World Servant-sweaters
We zijn nog op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren op onze World Servants-sweaters. Uw bedrijfsnaam of logo komt dan op de trui en is dan te zien op alle acties die wij nog gaan doen! Aanmelden kan door een email te sturen naar WSBennekom@gmail.com

Fairwine
Verder ook de fairwine-actie wegens groot succes verlengd tot eind juni en is de witte wijn weer voorradig! Bestel uw wijn via www.geef.ws/fairwine en we bezorgen de wijn bij u thuis.

Overige acties
Ook lopen de acties lege flessen, oud ijzer, bidons met je naam erop en SponsorKliks. Deze laatste is vooral interessant voor (grote) aankopen of het boeken van een reis op internet.

Actiegroep World

Servants Bennekom
WSBennekom@gmail.com