NextGen goes Back2Basic

Z2020 09 Back To Basic Uitnodiging JPGondag 20 september om 11:00 uur is er weer een originele NextGen viering in de Brink! Niet online of een live-stream, maar een onvervalste NextGen viering! Alle jongeren van de middelbare school (11 t/m 18 jaar) zijn uitgenodigd om naar de Brink te komen om dit mee te maken. Waarom? Omdat er een directe link is met het Jongerenweekend 2020! Ja echt! Het gaat door! In verkorte vorm maar daarmee veel leuks in kortere tijd.
Het thema voor het Jongerenweekend èn NextGen is: Back to Basic. Terug naar de basis. Waar gaat het ookalweer allemaal over? Niet alle regeltjes maar juist waar het ècht om draait. We trappen af met Paulus zegt: Geloof, Hoop en Liefde. Alle elementen zullen er weer zijn: De prijsvraag, de NextGenBand, een goed doel om voor te collecteren; èn je kunt je opgeven  voor het jongerenweekend! Zien we je op 20 september in de Brink?

Namens de NextGenCrew/NextGenBand,
René van Leeuwen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook