Next Gen 30 mei

2021 05 Uitnodiging Waarom zou je dat doen

 

Waarom zou je dat doen?

Je kent misschien het liedje IJskoud van Nielson waarvan het refrein begint met:  đźŽĽâ€¦waarom zou je dat doen!? 🎶

Die zin kwam bij de crew op toen we het hadden over dingen die je kunt doen om de aarde te beschermen tegen opwarming, vervuiling, klimaatverandering enz… We hebben Gerard van der Laan, je weet wel… de man van…, bereid gevonden om iets te vertellen over wat er in de afgelopen 40-dagentijd is gedaan op het gebied van minderen. Want, inderdaad… Waarom zou je dat doen?

We gaan er vanuit dat we zondag 30 mei eindelijk weer elkaar kunnen ontmoeten in de Brink!! Dus zijn alle jongeren van de middelbare school uitgenodigd om te komen (neem wel een mondkapje mee en desinfecteer je handen bij binnenkomst!). Helaas geen koek en cola, maar daar verzinnen we wel wat op!  Kom dus gerust langs! Met de NextGenBand, Gerard, de prijsvraag (!) en andere onderdelen maken we er weer een feestje van!

Natuurlijk snappen we dat niet iedereen in de gelegenheid is om te komen door quarantaine, examenstress of een pyamadag! Daarom wordt de viering ook uitgezonden via YouTube. Om deze te kijken ga je naar NextGenBennekom.nl. Tot de 30e

De NextGenCrew en NextGenBand

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook