Meld je aan voor de ontmoetingsavond met workshops

stilDe Pastorale Raden Noord en Zuid organiseren voor de gemeenteleden van wijk Noord en Zuid een ontmoetingsavond in De Brink op woensdag 14 februari en woensdag 21 februari. Het thema voor deze avond is ‘Stil worden...’: waar word je stil van en heb je stilte in je dagelijks leven nodig? Graag willen de Pastorale Raden weten hoeveel gemeenteleden zij kunnen verwachten.

 

Wie niet kan op de avond waarop desbetreffende sectie aan de beurt is, kan zich opgeven voor de andere avond. Aanmelden kan door te mailen naar Gerda van Bruggen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met vermelding van de workshop (‘Bezinning’, ‘Muzikaal’ of ‘Creatief’), datum (14 of 21 februari) en het aantal personen.

Er worden drie workshops georganiseerd:

Bezinning
Luisterend en verdiepend; o.l.v. ds. Agnès Gilles of ds. Loeki van der Laan zoeken we de stilte.

Muzikale beleving
O.l.v. Wim van der Heide en ds. Hessel Keegstra. In deze workshop zingen en bespreken we samen liederen, die gaan over stilte en rust.

Creatief
Stil worden als creatieve kracht. Al tekenend, kleurend en schrijvend gaan we o.l.v. Hennie Jochemsen, Ineke Pelgrim en Gerda van Bruggen aan de slag.


Het programma in het kort:

19.30 uur: inloop koffie/thee
20.00 uur: opening door de voorzitter van de pastorale raad en korte inleiding van het thema door ds. Agnès Gilles.
20.15 uur: workshops
21.15 uur: afsluiting en informeel napraten.

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook