Kindernevendienst najaar 2019

IMG 1305Na een warme zomervakantie en samengestelde groepen, draait de kindernevendienst weer met de vier groepen van 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8. Op 13 oktober is er een speciale kindernevendienst; we gaan aan de slag voor Actie Schoendoos. Die gaan we mooi versieren met elkaar, kom je ook?

Op 24 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar, dan is er voor de kinderen van groep 1-4 kindernevendienst tot het eind van de kerkdienst (ze mogen wel terug bij de ouders als u dat wilt).

Het thema voor dit najaar is 'Kan jij dat?' Met de kinderen staan we stil bij wat je zelf kunt en hoe een ander jou kan helpen. Ook God kan daarin een rol spelen: In de Bijbelverhalen zien we hoe mensen dingen kunnen die ze op eigen kracht nooit voor elkaar zouden krijgen.

Versterking gezocht! We zoeken versterking. In elk geval voor groep 7-8, wie wil met ons meedoen? We horen graag, geef het even aan bij iemand van de leiding, we zijn er elke zondag.