Kinderkerstfeest

13 december 2023

Voor het Kinderkerstfeest van de jeugdclubs, kindernevendienst en eethuiscatechese 7-8 op vrijdag 22 december van 17.45 – 19.30 uur in De Brink en Brinkstraatkerk.

Het thema van het Kinderkerstfeest is Ga je mee op zoek? Het programma zal bestaan uit verschillende workshops en aansluitend een korte viering in de Brinkstraatkerk o.l.v. ds. Anne Verbaan. Het geheel zal muzikaal opgeluisterd worden door de NextGen Band samen met muzikale kinderen. Bij de Kerstviering, die begint om 19.00 uur, zijn ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s ook van harte uitgenodigd! Aansluitend is er gelegenheid elkaar onder het genot van een warm drankje en wat lekkers te ontmoeten op het plein naast de kerk.

Voor wie: basisschoolkinderen van groep 1-8
Waar: De Brink, ingang Krulweg
Tijd: inloop vanaf 17.15 uur
Aanmelden: https://forms.office.com/e/ZyJmSuDjM2 (eventueel bij aankomst, maar kom dan op tijd!)
Kerstviering aanvang: 19.00 uur, Brinkstraatkerk, hoofdingang Brinkstraat
Er is een collecte