Kerstvieringen 2021

Kerst 2021 zal ook dit keer een bijzondere Kerst worden. Helaas is het door de laatst aangekondigde beperkingen niet mogelijk naar de kerk te komen. Toch zullen er en op 24 en op 25 en op 26 december drie inspirerende Kerstdiensten worden gehouden. Deze zijn online (zie voor link en liturgie de kerkbrief) en rechtstreeks mee te vieren op het tijdstip dat ze gehouden worden, maar vanzelfsprekend ook op jullie eigen tijd. Aan alle drie de diensten is heel wat voorbereiding door gemeenteleden vooraf gegaan, en in alle diensten zullen ook heel wat van die gemeenteleden hun medewerking verlenen. Dat neemt niet weg dat er op het laatste moment noodgedwongen ook heel wat aanpassingen zijn gedaan. Maar wat blijft is dat op een feestelijke wijze de geboorte van Jezus Christus, het Kind van Bethlehem, gevierd wordt. Zijn komst betekent dat deze wereld in het licht gezet is, en dat Hij ons uitdaagt elkaar in het licht te zetten. Van harte welkom dat feest mee te vieren.

guirlande