Kerstinloop op eerste kerstdag…?

kerstinloop2020 1Er is op dit moment niets zeker voor wat betreft het verdere verloop van de corona-pandemie. Desalniettemin is een groep vrijwilligers ‘voorzichtig aan het nadenken’ over de organisatie van een kerstinloop op eerste kerstdag 2021. Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, zal deze kerstinloop op 25 december onder verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken Bennekom plaatsvinden in gemeentecentrum de Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom.
Groot en klein, oud en jong, alleengaand of met het hele gezin, iedereen is van harte welkom om deze dag samen door te komen brengen. Er wordt na afloop van de kerkdiensten in de verschillende kerken (vanaf ca.11u30) feestelijk gestart in de Brink met iets te drinken en gebak.

Graag roepen we u op een of meer taarten voor de kerstinloop te bakken.

Hoe meer gemeenteleden hieraan bijdragen, hoe liever! En natuurlijk hopen we dat u er dan ook op 25 december van komt genieten. In alle kerken die zijn aangesloten bij de Raad van Kerken zullen er vanaf 21 november voor en na de kerkdienst lijsten klaarliggen waarop aangegeven kan worden dat u een (of meer) taart(en) wilt bakken en voor hoeveel personen deze bestemd is/zijn. Een andere mogelijkheid is deze gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 06-10516623.

Op eerste kerstdag zelf is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten door in gesprek te gaan en/of deel te nemen aan een of meer activiteiten. Deze bestaan onder meer uit: oudhollandse en andere gezelschapsspelen doen, quizzen oplossen, mandala’s kleuren, een bezoek brengen aan de Kerststal in de RK kerk, knutselen speciaal voor kinderen en van muziek genieten. Behalve een lunch, omstreeks 13.00u met een broodje en een stukje kerststol, zal er aan het einde van de dag, vanaf omstreeks 16u30, een dinerbuffet met speciaal dessert klaar staan.
Voor dit gezamenlijke koud/warm buffet is aanmelding gewenst voor 15 december via het hierboven vermelde emailadres. Dit is nodig om een tekort te voorkomen of om een overschot aan voedsel weg te moeten gooien!
Het hele programma duurt tot 18.00u. ‘Inlopen’ betekent dat u kunt komen wanneer het schikt en dat u net zo kort of lang kunt blijven als u wilt. De deur staat voor iedereen open (ook voor niet-kerkleden); u bent allen van harte welkom. ‘Meedoen’ is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld
Wanneer vervoer een probleem is, kan er gehaald en/of gebracht worden (ook te regelen via bovengenoemd emailadres of door te bellen).
Alle bovenstaande informatie is ook te vinden op https://rvkbennekom.com
Namens de Raad van Kerken Bennekom, Clasien Lever - de Vries