Kerk 2025

brinkstraatkerk2019In december 2018 kwam de werkgroep ‘Kerk 2025’ voor de eerste keer in de Kleine Kerkenraad met een presentatie over hun plannen om samen met de kerkenraad te komen tot een strategisch plan voor de Brinkstraatkerk. Na een heel proces van bijeenkomsten met de kerkenraad is de werkgroep op 31 december 2019 gekomen met een rapport met de titel ‘Strategisch Plan Brinkstraatkerk’. De kerkenraad heeft dit plan met dank aanvaard. De kerkenraad heeft toen het plan opgevat om dit rapport om te zetten naar een beknopte versie. Dat is ook gebeurd. Wij willen graag dat dit plan ook deel gaat worden van u als gemeente en dat u meedenkt hoe wij in de toekomst onze geloofsgemeenschap in ons midden en naar buiten uitstralen. Lees ook de stukken van de kerkenraad over 'Kerk 2025' en de samenvatting strategieplan.

Helaas is vervolgens de coronacrisis er over heen gekomen. Wij hadden voor de komende periode meerdere data uitgezet. U heeft ze in een eerder bericht zien staan. Helaas hebben we deze bijeenkomsten moeten uitstellen vanwege de aangescherpte maatregelen. Maar we hopen op korte termijn terug te komen met nieuwe ideeën om het u voor te leggen en u mee te laten denken.

Er komen een drietal kernpunten van ons gemeente zijn in de Brinkstraatkerk aan de orde in het rapport en dus ook in de samenvatting. Hoe gaan we in de toekomst om met

• Samen geloven
  • Samen vieren
  • Samen doen

Deze zijn verder uitgewerkt en dat willen we met u bespreken. Ondanks het uitstel kunt u de stukken ontvangen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt de stukken ook hieronder downloaden.

LEES HIER HET BERICHT VAN DE KERKENRAAD OVER 'KERK 2025'

LEES HIER DE 'SAMENVATTING STRATEGIEPLAN'

Nogmaals hopen wij binnenkort opnieuw bij u aan te kloppen om aan te geven wanneer, op welke wijze en wat u kunt doen om uw betrokkenheid te laten blijken.

De kerkenraad

NB: Afgelopen woensdagavond 14 oktober is er besloten om op 9 december er een digitale gemeentebijeenkomst over te gaan houden. We gaan er van uit dat uit veiligheidsoverwegingen er nog geen fysieke bijeenkomst mogelijk is. Hoe en op welke wijze u hier aan kunt deelnemen krijgt u de komende weken te horen. Maar wij beloven dat het inspirerend zal worden en u uw betrokkenheid op allerlei manieren erbij kunt laten blijken.