Kennismakingsontmoetingen ds. Baalbergen (wijk Noord)

Aan de gemeenteleden van wijk Noord

In februari/maart zijn er kennismakingsontmoetingen geweest met ds. Baalbergen. Helaas zijn door de coronacrisis de laatste vier ontmoetingen niet doorgegaan. Dit was heel jammer. We vinden het fijn om in het najaar nog een paar van deze kleinschalige ontmoetingen te gaan organiseren.

 

De bijeenkomsten worden gehouden in de grote zaal van De Brink. In deze zaal is een goede afstand van elkaar gewaarborgd. Per ontmoeting kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Ook is er op deze manier voldoende ruimte om naast kennismaking met elkaar in gesprek te gaan.

U kunt zich nu aanmelden. Ook kunt u zich nog opgeven en meedoen, als u in het voorjaar verhinderd was. Ik hoop, dat er een moment bij staat, waarop u kunt aanschuiven. De ontmoetingen worden gehouden op:

avond 19.30 uur

middag 14.30 uur

ochtend 10.00 uur

ma. 5 oktober

do. 17 september

woe. 16 september

 

di. 6 oktober

 
 

ma. 12 oktober

 

 

Het is voor ons prettig als u meerdere data doorgeeft waarop u kunt. Wilt u ook aangeven met hoeveel personen u komt? We maken een intekenlijst en plannen u dan in. U hoort van ons de datum waarop u ingeroosterd bent.

Het e-mailadres waarop u zich kunt aanmelden is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

U kunt zich ook telefonisch aanmelden voor deze bijeenkomsten via tel.nr. 413092 of 301366.

Wanneer er nog vragen over deze ontmoetingen zijn, hoor ik ze graag.

Gerda van Bruggen

Nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Adres

Brinkstraat 41

6721 WR Bennekom

0318 - 414157

Info@brinkstraatkerk.nl

Routebeschrijving

Volg ons ook op: facebook