Keltische Viering: 'From joy the holy branches start'

keltischOp vrijdag 16 februari 2018, vanaf 19.30 uur, vindt er weer een Keltische Viering plaats die wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Bennekom. Iedereen die deze bijzondere viering wil meebeleven is van harte welkom in De Ontmoeting, Emmalaan 1 te Bennekom.

Het bijzondere van deze viering is dat de inhoud gebaseerd is op de Keltische Christelijke spiritualiteit. Dat voert ons naar oude Ierse tradities. Een fraai voorbeeld daarvan is de Ierse muziek, in deze viering gespeeld door The Good Celts. Deze oude Ierse spiritualiteit wordt ook mooi gesymboliseerd door de Keltische Knoop.

Deze staat voor leven, dood en wedergeboorte, maar ook voor de drie natuurkrachten land, lucht en zee. Elementen die door de hele viering te herkennen zijn.

Na afloop biedt de Raad van Kerken Bennekom een ieder een kopje thee of koffie aan. En daarbij wordt dan het Ierse soda bread geserveerd, met boter en jam. Een oude vorm van Ierse gastvrijheid. En terwijl The Good Celts wat 'jigs & reels' spelen, kunt u ook een Guinness biertje kopen.

Nogmaals: van harte welkom! De toegang is vrij, bij de uitgang wordt wel een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten van deze viering.